Beauty Trends: 10 pasi pentru a dobandi un machiaj natural Beauty Trends: 10 pasi pentru a dobandi un machiaj natural
Cu totii consideram ca pentru o femeie este foarte important ca pielea ei sa confere prospetime si sa aiba un aspect mereu intinerit. Intrebarea este,... Beauty Trends: 10 pasi pentru a dobandi un machiaj natural

Cu totii consideram ca pentru o femeie este foarte important ca pielea ei sa confere prospetime si sa aiba un aspect mereu intinerit. Intrebarea este, insa, “Cum putem obtine un machiaj natural care sa ne faca sa ne simtim frumoase?” Raspunsul pare unul destul de simplu … tot ceea ce trebuie sa facem este sa cunoastem si sa respectam anumiti pasi si, astfel, vom dobandi o imagine perfecta in cel mai scurt timp.

In real acord cu portalul About.com. trebuie sa folosim asa numitele produse- baza de calitate si cateva pensule speciale ca sa obtinem  efectul dorit. Odata realizati acesti pasi, vom avea un look atemporal, adica, mai precis, pe care-l vom putea infatisa atat la birou, cat si la o cina in oras.

1. Creme: Pentru ca machiajul sa se pastreze cat mai mult timp, trebuie sa ne aplicam o crema hidratanta care sa ne confere acel aspect de ‘’umezeala’’ necesara chipului.

2. Fond de ten hidratant, de aceeasi culoare cu tenul: Acest tip de crema va acoperi intr-un mod lejer pielea fetei si va aduce un plus de suavitate.

3. Pudra: Acest produs trebuie sa semene cu nuanta pielii noastre. Insa, nu este exclus nici sa combinam doua culori diferite pentru a obtine o acoperire cat mai uniforma.

4. Ochii: Cum toata lumea stie, baza de machiaj dedicata ochilor este totalmente optionala. Desi, daca este aplicata intr-o maniera corecta, umbrele vor fi fixate mult mai bine si machiajul se va mentine intact pentru un timp mai indelungat. Aceasta baza trebuie aplicata incepand deasupra genelor si terminand dedesubtul sprancenelor.

5. Corectorul: Acesta trebuie aplicat numai in zonele in care avem cu adevarat nevoie, adica, mai clar, dintr-un colt in altul al ochilor si pe suprafata nasului. In continuare, acesta trebuie intins cu o usoara apasare a degetelor pentru a preveni ridurile.

6. Umbre: Avem nevoie de numai trei nunate naturale de umbre pentru ochi – una similara culorii pielii noastre, pe care sa o aplicam pe toata suprafata ochiului, extinzand-o pana dedesubtul sprancenei; o alta nuanta medie care va da o forma deosebita ochilor nostri, pe aceasta o vom aplica pe pliul ochilor, in forma de ‘’V’’; si o alta nuanta care sa confere luminozitate in coltul ochilor si dedesubtul sprancenelor.

7. Rimmel: Acest produs este indispensabil pentru a avea o privire patrunzatoare. Prin urmare, va trebui sa utilizam unul de lunga durata. Nu ar trebui sa aplicam mai mult de doua- trei straturi, deoarece, altfel, putem pierde acel aspect natural.

8. Tus sau creion contur pentru ochi: Cu ajutorul unui astfel de produs, de culoare neagra, putem trasa mici puncte in partea interioara a genelor Astfel, vom sublinia forma ochilor intr-un mod foarte subtil.

9. Blush: Pentru ca machiajul sa fie complet, putem aplica blush-ul cu ajutorul unei pensule speciale, in asa fel incat sa para ca am ‘’desenat’’ litera C in dreptul pometilor.

10. Buzele: Pentru ca machiajul sa para cat mai natural, putem alege un gloss transparent sau un balsam de buze. De preferat ar fi cele mate sau semi-mate si care sa se asemene cat mai mult nuantei pielii noastre.

Acum trebuie doar sa ne bucuram de acesti pasi si sa ii surprindem pe cei din jur!

SURSA: bienestar.salud180.com

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.