Rețeaua din România a McDonald’s ajunge pe mâna unui afacerist rus Rețeaua din România a McDonald’s ajunge pe mâna unui afacerist rus
Lanțul american de restaurante fast-food McDonald’s, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața internațională de profil, a vândut businessul din România catre... Rețeaua din România a McDonald’s ajunge pe mâna unui afacerist rus

Lanțul american de restaurante fast-food McDonald’s, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața internațională de profil, a vândut businessul din România catre un antreprenor rus, scrie Ziarul Financiar.

Potrivit jurnaliștilor ZF, tranzacţia va fi anunțată în următoarele zile.

Rețeaua americană a intrat pe piața locală în urmă cu 20 de ani, fiind singura operată în mod direct de către americani.

Rivalii de la KFC, precum și cei de la Burger King (care, între timp au și părăsit țara noastră, cu excepția unui signru restaurant, în aeroportul Otopeni), derulându-și afacerile în sistem de franciză.

McDonald’s deține în România 67 de restaurante, cifra de afaceri la nivelul lui 2013 fiind de circa 94 de milioane de euro.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.