Marks & Spencer și trendurile colecției primăvară-vară 2015 Marks & Spencer și trendurile colecției primăvară-vară 2015
Marks & Spencer a prezentat trendurile noii colecții pentru sezonul primăvară-vară 2015 realizate urmărind cinci povești diferite – Into the Blue, Uniformity, Summer of... Marks & Spencer și trendurile colecției primăvară-vară 2015

Marks & Spencer a prezentat trendurile noii colecții pentru sezonul primăvară-vară 2015 realizate urmărind cinci povești diferite – Into the Blue, Uniformity, Summer of Love, The Orient și Color.

Rafinată prin simplitatea sa, colecția Marks & Spencer primăvară-vară 2015 aduce un omagiu eleganței și fineței stilului clasic, printr-o interpretare distinsă, dar în același timp excentrică prin culori vii și construcții concepute special pentru femeile moderne și încrezătoare.

Tendințe primăvară – vară Marks & Spencer:

INTO THE BLUE

Into the Blue reprezintă o relansare a denimului, redefinind stilul casual. Denimul și nuanțele intense de albastru sunt explorate într-o eleganță aparte, în timp de tonurile neutre sunt redefinite printr-o estetică proaspătă și feminină.

UNIFORMITY

Siguranța și rafinamentul trasează liniile trendului Uniformity, cu accent pe ținute cu stil, cât și confortabile. Simplitatea lineară a ținutelor este redată de paleta de tonuri accentuate prin detalii monocromatice.

SUMMER OF LOVE

O fuziune de texturi fine și imprimeuri florale subtile stabilesc trendul caracteristic sezonului de vară, relansând stilul retro prin materiale suede, tonuri ruginite și culori cu accente de apus.

THE ORIENT

The Orient reprezintă o explorare a influențelor orientale în ținute cu imprimeuri îndrăznețe, redate într-o construcție elegantă și modernă.

Color

Colecția M&S Color dă viață ținutelor într-un stil modern, confortabil și jucăuș. Ținutele sunt de o eleganță fără efort, lejere și îndrăznețe, perfecte pentru orice tip de eveniment. Prin tehnologia inovatoare Stay New de la Marks & Spencer, culoarea intensă a materialului se păstrează pentru o perioadă mai lungă de timp.

Invitații au aflat mai multe informații despre tendințele sezonului de la gazda evenimentului, Ana Morodan.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.