OPPO schimbă regulile jocului: vinde smartphone-ul cu cameră rotativă automatizată OPPO schimbă regulile jocului: vinde smartphone-ul cu cameră rotativă automatizată
Producătorul chinez de echipamente electronice OPPO, cunoscut pentru producția de telefoane inteligente și DVD playere, a adus în magazine smartphone-ul N3, un model upgradat... OPPO schimbă regulile jocului: vinde smartphone-ul cu cameră rotativă automatizată

Producătorul chinez de echipamente electronice OPPO, cunoscut pentru producția de telefoane inteligente și DVD playere, a adus în magazine smartphone-ul N3, un model upgradat al versiunii anterioare, scrie Entrepreneur. Gadgetul a fost anunțat la finalul lunii octombrie a anului trecut.

Până aici nimic din ce nu am mai auzit vreodată. Însă N3 vine cu o noutate absolută pe piața de profil: este primul smartphone cu cameră rotativă automatizată, de 16 MP, care poate fi folosită atât pentru fotografiile clasice cât și pentru cele de tip selfie. (Compania, lansată în 2004 mai are un astfel de gadget cu cameră rotativă, smartphone-ul OPPO N1 – lansat în 2013 -, însă mișcarea acesteia se face manual.)

Odată cu introducerea acestui nou device, utilizatorii vor putea controla camera prin intermediul unei telecomenzi în funcție de fotografiile pe care le doresc, aceasta având un unghi de întoarcere de 206 grade.

Pe o piață dominată smartphone-uri care au două camere, una principala, cu o rezoluție mai mare, pentru fotografii generice și care poate înlocui cu brio un aparat foto profesional, și una frontală, pentru foto de tip selfie, N3 este cu adevărat un gadget inovativ, oferind o singură cameră care se mișcă. Aceasta permite captura unor imagini panoramice fără a necesita mişcarea terminalului sau ajustarea unghiului de captură pentru selfie-uri cu ajutorul gesturilor făcute pe ecran.

Camera, care este îmbrăcată în piele, poate fi controlată în 3 moduri: prin telecomandă (O-Click), gesturi sau prin atingere. Totodată, smartphone-ul are un senzor Touch Access care răspunde la atingeri făcute cu mănuși, sau cu degetele ude.

N3 are 2 GB de RAM, un ecran de 5,5 inci Corning Gorilla Glass 3 și un procesor quad-core Snapdragon 801. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil.

Fanii din România ai brandului și ai acestui smartphone pot comanda gadgetul din magazinul online al producătorului, prețul acestuia fiind de 549 de euro.

oppo n3 1

  • Eric Victor

    03/04/2015 #1 Author

    Un asemenea telefon mi as dori sa am si eu! am auzit numai lucruri bune despre OPPO!! Sper sa devina accesibil si la pret curand! Dar bravo OPPO

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.