Prestige Tours scoate o ofertă de vacanță cu preț fix pentru întreg sezonul de vară. Care este destinația? Prestige Tours scoate o ofertă de vacanță cu preț fix pentru întreg sezonul de vară. Care este destinația?
Pentru prima oară în acest sezon, o vacanță de vara în Antalya, se va vinde cu preț fix pe întreaga perioadă a sezonului turistic,... Prestige Tours scoate o ofertă de vacanță cu preț fix pentru întreg sezonul de vară. Care este destinația?

Pentru prima oară în acest sezon, o vacanță de vara în Antalya, se va vinde cu preț fix pe întreaga perioadă a sezonului turistic, indiferent de momentul achiziției și data călătoriei.

Agenția de turism Prestige Tours, parte a Happy Tour Group, oferă pe piață acest produs care este valabil pentru pachetele ce includ zbor charter spre cea mai solicitată destinație a verii 2015, Antalya. Oferta este valabila pentru plecările din București, Iași, Cluj-Napoca.

”Ne propunem să venim cu proiecte inovatoare pentru piața locală: pe lângă conceptul VIP Clients, lansat în toamna 2014, testăm vara aceasta tarife fixe, pe destinația preferată a familiilor cu copii, Antalya, la hoteluri căutate de turiști, de cinci stele, cu servicii all inclusive. Este pentru prima oară în aceast sezon când se comercializează tarife fixe pe durata întregului sezon, pentru destinația Antalya”, spune Elena Anghel, director executiv Prestige Tours.

Tarifele fixe sunt valabile pentru hoteluri din Belek și Side, cu pachete all inclusive și ultra all inclusive.

Un sejur de șapte nopți, opt zile, în stațiunea Belek, la un hotel de 5 stele, cu regim ultra all inclusive, costă 489 de euro/adult. Tariful include, pe lângă cazare, biletul de avion, transferurile, asistența turistică, asigurările medicale și storno. Mai mult, copilul cu vârsta până la 15 ani are gratuitate la cazare.  Astfel de sejururi sunt disponibile începând cu 1 iunie și își păstrează tariful până la ultimul zbor charter efectuat de către Prestige Tours în Antalya, în acest sezon estival (septembrie 2015).  Taxele de aeroport nu sunt incluse și se adaugă tarifului fix.

Pentru un hotel de cinci stele în Side, pentru sejururile cu plecare din București, Cluj-Napoca și Iași, tariful fix este de 646 de euro/ adult, la care se adaugă taxa de aeroport. Serviciile incluse în pachete sunt similare celor din stațiunea Belek, cu precizarea că gratuitatea la cazare este valabilă în cazul copiiilor cu vârsta de până la 13 ani.

”Ne așteptăm să avem cerere mare pentru cele două stațiuni, mai ales că hotelurile selecționate de noi pentru tarife fixe sunt încă de anii trecuți în oferta Prestige Tours și ne sunt cerute de către partenerii noștri. De la momentul lansării pe piață, vineri, 20 martie, și până astăzi, s-au vandut peste 100 de locuri pentru acest produs”, este de părere managerul Prestige Tours.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.