E oficial: românii își pot cumpăra online haine de la H&M. Suedezii au inaugurat magazinul digital E oficial: românii își pot cumpăra online haine de la H&M. Suedezii au inaugurat magazinul digital
Retailerul suedez de modă H&M, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața internațională de profil, a adăugat astăzi, 26 martie, 4 noi... E oficial: românii își pot cumpăra online haine de la H&M. Suedezii au inaugurat magazinul digital

Retailerul suedez de modă H&M, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața internațională de profil, a adăugat astăzi, 26 martie, 4 noi piețe în portofoliul de magazine online.

Alături de Portugalia, Cehia și Polonia se află și țara noastră, planul companiei suedeze fiind anunțat încă de anul trecut.

Potrivit oficialilor companiei, oferta online va cuprinde atât articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și cosmetice, precum și obiectele liniei H&M Home.

Pentru început, compania va avea o serie de oferte pentru produsele vândute online, acestea putând fi achiziționate la prețuri mai mici decât cele la care se găsesc în rețeaua de magazine, la acestea adăugându-se și transportul gratuit, un beneficiu valabil până pe 19 aprilie. Potrivit oficialilor din România ai H&M, după data de 19 aprilie, costul transportului va fi de 16,9 lei. Pentru moment, aceștia nu au dorit să facă estimări legate de vânzările pe care retailerul le va avea în mediul online.

H&M, venituri anuale record. Suedezii au vândut în România haine de aproape 138 de mil. euro

H&M se află pe piața locală din anul 2011, în prezent rețeaua de magazine ajungând la 39 de locații, odată cu deschiderea unității din centrul comercial Coresi, din Brașov.

Recent, compania, a raportat vânzări totale de 46,79 miliarde de coroane (circa 5 miliarde de euro) în primul trimestru al anului fiscal 2015, în creștere cu 25% comparativ cu perioada similară a anului anterior. În ceea ce privește anul fiscal 2014, H&M a înregistrat pe piața locală o creștere de 43% a veniturilor, comparativ cu încasările din 2013. Astfel, compania a vândut în țara noastră haine și accesorii de peste 137,8 milioane de euro.

H&M face profit de aproape 400 mil. euro în T1 și vrea flagship de 5.700 mp

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.