RCS & RDS deschide în Bucureşti al VIII-lea magazin sub brandul Digi RCS & RDS deschide în Bucureşti al VIII-lea magazin sub brandul Digi
RCS & RDS a inaugurat astăzi în Bucureşti, al optulea magazin Digi, prezentat sub un concept nou şi inovator. Compania a deschis în mai... RCS & RDS deschide în Bucureşti al VIII-lea magazin sub brandul Digi

RCS & RDS a inaugurat astăzi în Bucureşti, al optulea magazin Digi, prezentat sub un concept nou şi inovator. Compania a deschis în mai puţin de un an, peste 40 de magazine Digi în Bucureşti, Oradea, Constanţa, Galaţi, Cluj, Timişoara, Târgu Jiu, Piteşti, Craiova, Târgu Mureş, Arad, Sibiu, Iaşi.

Aceasta etapă face parte din procesul de tranziţie a produselor şi serviciilor companiei RCS & RDS către brandul Digi. Până în acest moment, compania a aliniat sub acest brand, întreaga ofertă de servicii de telecomunicaţii, precum şi divizia de conţinut TV, respectiv toate televiziunile deţinute.

Obiectivul companiei este acela de a extinde comunicarea brandului Digi şi la nivelul reţelei sale de magazine de prezentare. Schimbarea aduce un nivel sporit de interacţiune cu clienţii, care sunt consiliaţi de personalul companiei pentru a putea face o alegere cât mai potrivită cu necesităţile lor de comunicare.

Magazinul Digi este delimitat în mai multe zone: zona de consiliere şi vânzare servicii şi produse Digi pentru acasă şi servicii dedicate persoanelor juridice, zona de consiliere şi vânzare Digi Mobil, unde clienţii au acces la o gamă variată de telefoane mobile şi zona de plată a facturii, unde se pot achita facturile lunare.

Magazinul Digi este localizat în bulevardul Iuliu Maniu, nr. 160, bloc I şi este deschis de luni până vineri, în intervalul 09:00 – 20:00 şi sâmbăta, de la 09:00 la 14:00.

RCS & RDS va moderniza gradual şi va integra în noul concept de prezentare cele peste 300 puncte de prezenţă proprii existente la nivelul întregii ţări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.