Alexandra Stoian s-a mutat de la pupitrul Știrilor PRO TV la cel al știrilor sportive! Alexandra Stoian s-a mutat de la pupitrul Știrilor PRO TV la cel al știrilor sportive!
Frumoasa prezentatoare Alexandra Stoian s-a mutat de la pupitrul Știrilor PRO TV la cel al știrilor sportive! Alexandra a primit cu entuziasm această nouă... Alexandra Stoian s-a mutat de la pupitrul Știrilor PRO TV la cel al știrilor sportive!

Frumoasa prezentatoare Alexandra Stoian s-a mutat de la pupitrul Știrilor PRO TV la cel al știrilor sportive! Alexandra a primit cu entuziasm această nouă provocare și este fericită să experimenteze și această latură a carierei de jurnalist. Alături de Corina Caragea și Vadim Vijeu, Alexandra va fi responsabilă cu noutățile din sport, pe care le va aduce în casele românilor prin intermediul rubricii sportive din cadrul Știrilor PRO TV.

“Am trecut la o altă categorie a profesiei mele și am luat-o ca pe o provocare, o ocazie să încerc și altceva, ținând cont că stilul știrilor din sport este diferit. Îmi place echipa alături de care lucrez, îi apreciez pentru modul în care își fac treaba și fur de la ei meserie, tot ce înseamnă acest domeniu relativ nou pentru mine.” – a declarat Alexandra.

Încă din copilărie Alexandra a avut înclinație către sport și a practicat mai multe, însă este deschisă și la experiențe noi: “De mică am practicat sport: gimnastică, balet, atletism și volei în perioada în care am făcut parte din echipa școlii. Îmi place și patinajul artistic, pe care îl urmăresc cu plăcere de fiecare dată. Aș încerca și sporturile nautice, desigur aș începe încet cu stand-up paddle și în vacanțele de vară aș experimenta și windsurf.

Alexandra și-a început cariera în media la PRO TV Iași. Aici a lucrat atât ca reporter de teren, unde a avut parte de experiențe semnficative care au ajutat la formarea ei ca profesionist, cât și ca prezentatoare. Acum trei ani a venit în București, unde a ajuns direct la pupitrul Știrilor PRO TV, fie alături de colegii ei la matinal, la jurnalul de la 13:00 sau la cel de la 17:00.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.