Xiaomi vinde și TV-uri ultra slim cu Android. Care credeți că este prețul? Xiaomi vinde și TV-uri ultra slim cu Android. Care credeți că este prețul?
Chinezii de la Xiaomi au devenit renumiți în întreaga lume pentru smartphone-urile lor cu design high-end (care amintește, pe alocuri, de cel al iPhone... Xiaomi vinde și TV-uri ultra slim cu Android. Care credeți că este prețul?

Chinezii de la Xiaomi au devenit renumiți în întreaga lume pentru smartphone-urile lor cu design high-end (care amintește, pe alocuri, de cel al iPhone sau al Samsung), vândute la prețuri extrem de bune. Și asta deși încă nu sunt prezenți pe piața europeană sau pe cea americană. (Dacă ne întoarcem la problema desgin-ului sau a specificațiilor, înțelegem de ce. Implicațiile legale ar fi catastrofale).

Însă dacă vă gândeați că doar telefoanele lor sau tabletele au prețuri derizorii, veți avea o surpriză de proporții! Producătorul chinez, al treilea jucător la nivel internațional pe segmentul de smartphone-uri, a anunțat o nouă gamă de televizoare smart, Xiaomi Mi TV 2, anunță Gizmodo.

Device-urile au display de 40 de inci, sunt ultra-slim (grosime de doar 14,5 mm), rulează Android TV și costă doar 320 de dolari (1.999 RMB). În plus, gadgeturile au ecrane realizate de Sharp (full HD LED), chip-uri puternice pentru a susține sistemul de operare (Cortex-A9 quad-core 1.45 GHz CPU), 1,5 GB de RAM, și pot rula tot felul jocuri sau videoclipuri. În plus, există și niște variante colorate de carcase.

În luna februarie, Xiaomi anunța faptul că va începe, din acest an, vânzările de produse pe piața americană.  Excepție vor face smartphone-urile și tabletele produse de companie, însă sperăm să vedem, atât în SUA cât și în Europa, aceste smart TV-uri. De preferință, la un preț apropiat de cel pe care îl au în China.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.