New Trends: Passion for Flowers #2 – Terapia prin flori New Trends: Passion for Flowers #2 – Terapia prin flori
Dintotdeauna florile au adus in viata noastra zambete si bucurie. Oricine a daruit sau a primit flori, cunoaste aceste trairi. Putini oameni stiu insa,... New Trends: Passion for Flowers #2 – Terapia prin flori

Dintotdeauna florile au adus in viata noastra zambete si bucurie. Oricine a daruit sau a primit flori, cunoaste aceste trairi. Putini oameni stiu insa, cat de relaxant este sa realizezi efectiv un aranjament floral. Purple Flowers & Events lanseaza ‘Passion for flowers #2’ – atelier inspirational de infrumusetare a timpului liber. 

‘Passion for flowers’ se adreseaza celor care doresc sa invete cum sa se destinda realizand aranjamente florale. Indiferent ca doresti sa iti iti impresionezi invitatii la o cina festiva, sau vrei sa realizezi un aranjament cu care sa iti infrumusetezi locuinta, Dhaniel Nora, Creative Director – Purple Flowers & Events, va explica care sunt secretele aranjamentelor florale si totodata ce sa faci ca sa te bucuri de florile primite cat mai mult timp.

“Ne-am remarcat de-a lungul timpului prin inovatie si creativitate, aducand in Romania tendintele dictate de catre maestrii floristi olandezi. Gucci, Dior, Elle, Harper’s Bazaar, Victoria 46, The Place X, Sephora, Stejarii Country Club, Athenee Palace Hilton, Net-a-Porter, Promenada Mall, Baneasa Shopping City, Sun Plaza Mall, Beautik Haute Parfumerie, Lenor, Le Petit Marseillais, Murad, C&A, Land Rover, Mercedes, Samsung, Siemens, sunt doar cateva dintre companiile pentru care am avut ocazia sa realizam aranjamente florale deosebite. Si pentru ca mereu oamenii ne spun ca ne invidiaza si ca si-ar dori sa lucreze si ei inconjurati de atatea flori, am decis sa le aratam tuturor minunata lume a florilor.”  

Dhaniel Nora, Creative Director – Purple Flowers & Events

Atelierul “Passion for flowers” este o metoda de relaxare si o oportunitate de evadare din rutina zilnica fiind un excelent program pentru team-bulidinguri. Acesta este un curs introductiv in realizarea aranjamentelor florale.

“Passion  for flowers” se realizeaza in grupe de 20 de participanti la Atelierul Purple Flowers&Events sau, la cerere, se pot organiza sesiuni cu mai multi participanti la sediul oricarei compani. Toate materialele si florile necesare sunt puse la dispozitie de catre organizator. Fiecare participant va primi aranjamentul pe care la realizat.

In luna aprilie vor fi organizate doua atelliere, in 7 si 8 aprilie, incepand cu ora 19:00, la sediul Purple Flowers & Events din strada Ceaikovski, Nr 13B (intrarea din strada Mozart). Costul participarii este de 240 lei/persoana (flowers, joy, drinks & sweets included). Atelierul dureaza doua ore.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.