Beauty trends: Puterea buclelor in jocul tendintelor Beauty trends: Puterea buclelor in jocul tendintelor
Daca vrei sa ai o coafura care sa faca o declaratie de stil in acest sezon, atunci cea mai potrivita ar fi cea creata... Beauty trends: Puterea buclelor in jocul tendintelor

Daca vrei sa ai o coafura care sa faca o declaratie de stil in acest sezon, atunci cea mai potrivita ar fi cea creata din bucle. Un trend care a fost ca imprimeul floral in tinute. Era omniprezent. Adio coafuri complicate cu sute de agrafe si accesorii! E timpul naturaletei si elegantei!

Buclele au creat deliciul hairstylistilor, la crearea look-ului pentru show-uri importante, care sa dea tonul tendintelor pentru acest sezon.

CatwalkPentru un aspect mai rebel, s-a optat pentru bucle neglijente, care nu au o forma bine definita, par nearanjate, ca si cum ti-ai fi facut somnul de frumusete, dar ai uitat sa-ti aranjezi buclele. Desi nu e o coafura bine studiata, a fost printre preferatele hairstylistilor de la Saptamanile Modei.

Look-urile naturale si minimaliste au reprezentat una dintre directiile-cheie in frumusete pentru acest sezon. Asa ca, buclele cu aspect natural, simple, care par aranjate doar cu degetele si nu sunt bine studiate, sunt de incercat.

Si tu poti avea onduleurile spectaculoase ale modelelor de pe catwalk cu ondulatorul de par de la Rowenta, creat special pentru Elite Model Look.

Le poti realiza usor si rapid, pentru ca are un timp scurt de incalzire – 60 de secunde – si temperatura de 180⁰C, iar buclele tale sunt bine definite si stralucitoare datorita invelisului ceramic.

Poti obtine usor cele mai vanate bucle de pe catwalk, cu ondulatorul Rowenta CF2132 for Elite Model Look!

RO_CF2132_3_4

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.