Samsung, 20 de milioane pre-comenzi pentru S6 și S6 Edge Samsung, 20 de milioane pre-comenzi pentru S6 și S6 Edge
Producătorul sud-coreean de electronice Samsung, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața internațională de profil, a raportat deja 20 de milioane pre-comenzi... Samsung, 20 de milioane pre-comenzi pentru S6 și S6 Edge

Producătorul sud-coreean de electronice Samsung, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața internațională de profil, a raportat deja 20 de milioane pre-comenzi pentru noile gadgeturi din seria Galaxy S6.

Această cerere crescută, atât din partea operatorilor din telecom, care se grăbesc să atragă noi clienți prin introducerea gadgeturilor în oferta cu abonament, dar și din partea retailerilor, care luptă pentru felia lor din piață, se pare că obligă Samsung să mărească capacitatea de producție și să aibă gata, până la finalul lunii aprilie încă 13 milioane de unități din Galaxy S6 și S6 Edge.

Deși cele două flagship-uri lansate pentru 2015 de către Samsung nu vor ajunge în întreaga lume înainte de 10 aprilie, este foarte posibil ca vânzările să atingă un vârf la scurt timp după ieșirea pe piață.

Așa că, analiștii de profil sunt de părere că până la finalul acestui an, Samsung va vinde peste 55 de milioane de unități din Galaxy S6 și S6 Edge.

Astfel, potrivit unui raport al DRAMeXchange, în trimestrul doi din acest an Samsung ar putea vinde 22,2 milioane de gadgeturi, urmând ca în T2 să vândă 16,2 milioane de unități, iar în T3 12,5 milioane de unități.

Cifrele par pe măsura entuziasmului avut de public în momentul lansării celor două gadgeturi, însă cei de la Samsung nu vor avea un parcurs prea liniștit. HTC One M9 a intrat la vânzare în Taiwan pe 21 martie și se va lansa în SUA în aceeași zi ca și Galaxy S6.

Alte informații vehiculate în presa din străinătate vorbesc și despre faptul că LG va lansa un smartphone tot pe la mijlocul lunii viitoare.

  • Eric Victor

    03/04/2015 #1 Author

    Am auzit lucruri frumoase despre acest telefon! Am vazut video uri unde pare a fi foarte rezistent la cazaturi dar nu stiu ce sa cred@!!! Samsung se asteapta la vanzarile pe masura performantei telefonului.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.