Proiecte de 4,6 milioane euro inscrise in competitia Romanian CSR Awards 2015 Proiecte de 4,6 milioane euro inscrise in competitia Romanian CSR Awards 2015
Aproape 100 de proiecte de responsabilitate sociala corporativa au fost inscrise in competitia Romanian CSR Awards, aflata deja la a treia editie. Acestea au... Proiecte de 4,6 milioane euro inscrise in competitia Romanian CSR Awards 2015

Aproape 100 de proiecte de responsabilitate sociala corporativa au fost inscrise in competitia Romanian CSR Awards, aflata deja la a treia editie.

Acestea au fost implementate pe parcursul anului 2014, de peste 65 de companii. Valoarea bugetelor alocate pentru derularea actiunilor de CSR inscrise in competitie depaseste 4,6 milioane de euro.

In ceea ce priveste aria de desfasurarea acestora, cele mai multe activitati s-au derulat la nivel national, pe locul al doilea ca si localizare fiind cele din Bucuresti. Educatia si Sustinerea Comunitatii au fost categoriile in care au fost inscrise cele mai multe proiecte.

“Romanian CSR Awards este o oportunitate pentru industria de CSR din Romania. Este momentul in care recunoastem merite, scoatem in evidenta bune practici si incurajam astfel de atitudini. Premiile pe care le acordam sunt o rasplata a muncii oamenilor din companii care se dedica si fac eforturi pentru a schimba ceva in comunitatea in care activeaza. Stim ca Romanian CSR Awards este asteptat cu nerabdare de responsabilii de CSR din companii si nu numai “

Lacramioara Botezatu, Project Manager CSR Media Network

Proiectele inscrise in competitie vor fi evaluate de catre cei opt membri ai Juriului pana la finalul lunii martie. Premierea castigatorilor se va face in cadrul unei Gale de Premiere care va avea loc la inceputul lunii aprilie.

Companiile Holcim si GSK Romania sunt Partenerii competitiei Romanian CSR Awards din acest an. Evenimentul este sustinut si de Goodsign si LUC.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.