Mercedes vrea 10 noi modele hibrid în următorii doi ani Mercedes vrea 10 noi modele hibrid în următorii doi ani
După o încercare timidă cu noul S500 (care poate funcționa pentru 32 de kilometri la o încărcare de 3 ore de la priza din... Mercedes vrea 10 noi modele hibrid în următorii doi ani

După o încercare timidă cu noul S500 (care poate funcționa pentru 32 de kilometri la o încărcare de 3 ore de la priza din casă, de 220V, și poate atinge 100 Kph în 5,2 secunde), germanii de la Mercedes Benz sunt gata să dedice mai mult efort de cercetare în acest segment de piață.

În acest sens, compania și-a anunțat intenția de a lansa 10 noi modele hibrid în următorii doi ani, în medie, o mașină eco la fiecare patru luni.

“Dezvoltarea mașinilor de tip hybrid reprezintă o tehnologie importantă pe care ne dorim să o exploatăm pe viitor pentru a atinge planurile de viitor în ceea ce privește reducerea emisiilor de carbon”, a declarat într-un comunicat de presă Thomas Weber, membru în consiliul de administrație al Daimler. “Hibrizii vor putea să le ofere clienților noștri tot ceea ce este mai bun din ambele lumi: vor putea conduce în modul electric în oraș, iar la călătoriile lungi vor putea beneficia de pe urma motorului pe combustie”, a mai spus oficialul Daimler.

Până acum, un model confirmat de companie este C350e, acesta urmând să intre la vânzare în 2015, la un preț de pornește de la 50.961 euro. În același timp, S500 este disponibil la un preț ce pornește de la 108.944 de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.