STR8 lansează RED CODE. Mesajul este „Crack the Code”! STR8 lansează RED CODE. Mesajul este „Crack the Code”!
Roşu – o culoare cu poveşti intense, care nu trec neobservate. STR8 lansează RED CODE. Un nou parfum inspirat din semnificaţiile culorii vibrante roşu... STR8 lansează RED CODE. Mesajul este „Crack the Code”!

Roşu – o culoare cu poveşti intense, care nu trec neobservate. STR8 lansează RED CODE. Un nou parfum inspirat din semnificaţiile culorii vibrante roşu şi din implicaţiile codului cifrat. Mesajul pentru noul parfum este „Crack the Code” şi este adresat celor cărora le place aventura unui mister şi adrenalina ce se naşte din rezolvarea unui cod cu miză.

RED CODE este parfumul celui care îşi ghidează viaţa învăluit în pasiune, căruia îi place să se afle în situaţii limită şi în faţa cărora abordează o atitudine nonşalantă şi un zâmbet de învingător. „Crack the code” este o provocare pentru cei puternici care cuceresc prin atitudine şi prin lejeritatea cu care răspund în faţa oricărei provocări. Bărbatul RED CODE este plin de energie şi resurse şi obţine de fiecare dată ce îşi doreşte. Acesta se ghidează în viaţă după pasiune, iar tot ce poartă eticheta „interzis” îl intrigă şi îi captează atenţia.

STR8 RED CODE2

Notele ce sparg codul unui parfum

Pentru a descoperi viaţa la cote maxime, este necesară descifrarea codului. Alcătuit din note de vârf de ananas, grapefruit, note marine şi condimentat cu cardamom, bărbatul RED CODE debordează de sex-appeal.

Inima de lavandă, cimbru şi o atingere de iasomie întruchipează un spirit seducător, ascuns sub o identitate masculină evidentă. Pasiunea pentru aventură, libertate şi atitudinea şarmantă sunt descrise în notele de bază de ambră, brad şi seminţe vanilate tonka.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.