Românii de la Life Care au lansat o gamă de make-up BIO Românii de la Life Care au lansat o gamă de make-up BIO
Feminitatea a inspirat, de-a lungul timpului, creații artistice memorabile, a generat admirație și pasiuni arzătoare. În 2015, feminitatea înseamnă frumusețe, curajul de a te... Românii de la Life Care au lansat o gamă de make-up BIO

Feminitatea a inspirat, de-a lungul timpului, creații artistice memorabile, a generat admirație și pasiuni arzătoare. În 2015, feminitatea înseamnă frumusețe, curajul de a te exprima liber și de a fi tu însăți, pentru că femeia actuală este plină de viață și se simte minunat în pielea ei. Toate aceste principii stau la baza noii game Biotissima make-up, creată de compania timișoreană din domeniul vânzărilor directe Life Care, care celebrează și pune în valoare vitalitatea și feminitatea femeii moderne.

Suave și sofisticate în egală măsură, produsele pentru machiaj Biotissima rostesc o frumoasă poveste despre feminitate. În plus, ele se vor împrieteni imediat cu pielea ta, datorită certificărilor BIO care aduc un plus de sănătate pentru ten.  Ingredientele bio care stau la baza acestor produse sunt obținute din culturi organice, prin procedee precum uscarea plantelor, filtrare și purificare, extracție prin distilare sau presiune la rece, care păstrează proprietățile și principiile active. Astfel, pielea are parte de cel mai bun tratament și rămâne sănătoasă.

Biotissima make-up conține o colecție completă de produse pentru machiaj, care cuprinde fond de ten, corector pentru micile imperfecțiuni, pudră compactă pentru ten, farduri de obraz, farduri de pleoape, tuș pentru ochi, mascara, ruj și luciu de buze, într-o varietate de culori.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.