New trends: Microsoft lansează Skype for Business New trends: Microsoft lansează Skype for Business
Gigantul american din tehnologie Microsoft și-a propus să aducă mai aproape contactele de lucru și angajații acelorași firme, așa că a prezentat la începutul... New trends: Microsoft lansează Skype for Business

Gigantul american din tehnologie Microsoft și-a propus să aducă mai aproape contactele de lucru și angajații acelorași firme, așa că a prezentat la începutul acestei săptămâni o nouă versiune a software-ului de telecomunicații Skype.

Skype for Business, numele pe care îl va purta serviciul dedicat special companiilor, se va lansa oficial în luna aprilie și a fost creat special pentru a înlocui platforma de comunicații Lync (aflată tot în portofoliul Microsoft).

În esență, plaforma le va permite utilizatorilor să caute, să ia legătura și să se converseze cu alți utilizatori de Skype din propria organizație sau din afara ei. Important este faptul că în acest moment, odată cu lansarea Skype for Business, folosirea acestui serviciu în orele de program a devenit o reflementare oficială.

Noul Skype for Business va fi integrat în noua versiune de Microsoft Office, astfel încât mesajele instant și apelurile audio și video să poată fi accesate și din Office.

“Utilizatorii vor putea folosi Skype în același mod în care o fac acum, cu același user și aceleași contacte”, au declarat reprezentanții serviciului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.