“Românii au talent” la start! Premiul ediției ajunge la 120.000 de euro “Românii au talent” la start! Premiul ediției ajunge la 120.000 de euro
Câteva mii de persoane au venit la preselecţii, pline de emoţii, entuziasm, cu dorinţa de a impresiona juriul cu talentul lor şi de a... “Românii au talent” la start! Premiul ediției ajunge la 120.000 de euro

Romanii au talentCâteva mii de persoane au venit la preselecţii, pline de emoţii, entuziasm, cu dorinţa de a impresiona juriul cu talentul lor şi de a intra în cursa pentru câştigarea titlului de cel mai talentat român şi a premiului de 120.000 de euro sau a celui de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Romȃnii nu încetează să uimească prin abilităţile lor, iar noi talente vor putea fi văzute și descoperite începând de vineri, 13 martie, de la ora 20:30 la PRO TV.

Originalitatea şi creativitatea şi-au spus cuvântul în timpul preselecțiilor, talentele întâlnite fiind dintre cele mai diverse. În fiecare oraş în care caravana a poposit, mii de români dornici de afirmare au renunţat la inhibiţii și au venit de la sute de kilometri pentru a încânta juriul cu numere spectaculoase.

De la dans, canto, opere de artă din tacâmuri vechi şi divertisment poetic, la picioroange, flair bartending, pictură, grafică, ventrilocie, magie, stand-up comedy sau artă matematică digitală, contorsionism, dans indian, parkour, la gimnastică ritmică, limbo, ansambluri şi formaţii de muzică populară, caricaturiști, actori, mimi, sau luptători de arte marţiale, toţi au fost prezenţi la preselecţiile Românii au talent care au avut loc în toamna anului trecut.

Cel mai mic concurent care a venit la preselecţii are doar 3 ani, dar o ambiţie uriaşă de a demonstra că este cel mai bun şi că talentul său merită să fie cunoscut de o ţară întreagă. La polul opus a fost un concurent de 77 de ani, care a demonstrat că talentul nu are limită de vârstă şi că este gata să lupte pentru marele premiu.

Pe toţi aceştia, dar şi multe alte reprezentaţii inedite care vor fascina, vor stârni ropote de aplauze, dar vor şi amuza pe alocuri, telespectatorii îi vor putea vedea peste numai 5 zile, în cel de-al cincilea sezon al celui mai iubit show de televiziune din România, Românii au talent.

Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, împreună cu gazdele emisiunii, Smiley şi Pavel Bartoş, dau start show-ului absolut, cu multe surprize şi momente memorabile

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.