EY România lansează EY Flash, o aplicație care vă ține la curent cu obligațiile fiscale EY România lansează EY Flash, o aplicație care vă ține la curent cu obligațiile fiscale
EY Flash este noua aplicație pentru telefoane inteligente dezvoltată de EY România, care oferă utilizatorilor informații relevante despre modificările fiscale și declarațiile fiscale care... EY România lansează EY Flash, o aplicație care vă ține la curent cu obligațiile fiscale

EY FlashEY Flash este noua aplicație pentru telefoane inteligente dezvoltată de EY România, care oferă utilizatorilor informații relevante despre modificările fiscale și declarațiile fiscale care trebuie depuse și termenele lor, dar și accesul rapid la cele mai recente articole, rapoarte, evenimente și seminarii ale specialiștilor EY România.

Serviciul conectează utilizatorul în timp util la alertele privind modificările legislației relevante pentru companii, oferind o perspectivă actualizată asupra reglementărilor în vigoare pentru mediul de afaceri din România. Aplicația EY Flash poate fi descărcată gratuit și este disponibilă atât în varianta iOS, pentru iPhone şi iPad în Apple AppStore, cât și în varianta Android în Google PlayStore.

Alex Milcev, EY Romania“În condițiile în care legislația fiscală a României este una extrem de complexă și într-un continuu proces de revizuire, aplicația de mobil EY Flash oferă informații clare, relevante și în timp real legate de modificările legislative din acest domeniu.

Mai mult, aplicația alertează utilizatorul cu privire la aceste modificări și oferă un calendar al obligațiilor fiscale, pentru a ușura orientarea în spațiul legislativ și pentru a-l ajuta să fie la curent în orice moment cu ultimele dispoziții și obligații fiscale“

Alex Milcev, Partener şi Lider al departamentului de Asistenţă fiscală şi juridică, EY România

Aplicația conține rubricile:

Noutăți fiscale – include informări privind reglementările și modificările obligațiilor fiscale conform legislației actuale, structurate în buletine (fiscal, juridic și de capital uman): reglementări contabile, modificări ale Codului muncii sau ale Codului fiscal.

Agenda fiscală – în forma unui calendar anual al taxelor și impozitelor, aceasta este destinată specialiștilor din departamentul financiar-contabil și constituie o referință rapidă pentru toate obligațiile fiscale pe categorii de contribuabili, conform legislației în vigoare în România de la 17 ianuarie 2015: cote de impunere, penalități și dobânzi, contribuții, condiții și excepții, informații privind declarațiile de depus și declarații rectificative, termene de depunere.

Evenimente – asigură o trecere în revistă a tuturor evenimentelor organizate de EY România – seminarii, conferințe, forumuri și work-shop-uri.

Comunicări EY România – include toate comunicatele de presă, articole, puncte de vedere EY România structurate pe linii de servicii distincte: audit, asistența fiscală, asistență în afaceri și asistență în tranzacții.

EY România vine prin lansarea aplicației de mobil EY Flash în sprijinul oamenilor de afaceri, specialiștilor din domeniul financiar-contabil și companiilor, pentru a facilita accesarea informației relevante pentru aceștia din orice locație, într-un mod rapid și în timp util.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.