AMR 10 zile și dăm refresh! BONUS: Concurs cu premii! AMR 10 zile și dăm refresh! BONUS: Concurs cu premii!
Au mai rămas câteva zile până ne punem straie noi. Haine de primăvara colorate și în trend cu ultimele tendințe întâlnite pe marile podiumuri... AMR 10 zile și dăm refresh! BONUS: Concurs cu premii!

Top-5-trends-photoAu mai rămas câteva zile până ne punem straie noi. Haine de primăvara colorate și în trend cu ultimele tendințe întâlnite pe marile podiumuri ale mapamondului. Ce vom aduce nou?

Rubrici săptămânale (le veți afla în curând!), interviuri cu unii dintre cei mai importanți investitori și oameni de afaceri autohtoni (și nu numai), opinii, topuri cu și despre cele mai în vogă mașini, galerii foto pentru fashioniste, ultimele noutăți din tehnologie, home & deco și multe altele.

Și nu vă vom lăsa timp să respirați nici în weekend. Tot de la noi veți afla care sunt cele mai bune orașe pentru city break-uri, noi trenduri în bucătărie, dar și în ce restaurante se mănâncă cel mai bine. Din București până în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Surprizele vor continua, iar colaboratorii noștri (pe care îi veți cunoaște în câteva zile) vor scrie săptămânal … despre tot ce este în trend! Și-am încălecat pe-o șea și v-am spus pe scurt ce noutăți vom avea!

Vezi și: 

Trends: Top 35 cele mai frumoase fotografii de nuntă!

Trends: Nunta perfectă în 30 de imagini! FOTO

Travel Trends: Cum arată casa “plutitoare” de pe coasta de sud a Australiei. FOTO

Trends: 10 fotografii realizate… la momentul potrivit!

Travel trends: 10 destinaţii de vacanţă pentru 2015

Travel trends: 10 cele mai frumoase “rooms with a view” – Galerie foto!

ihealth-bratara-ceas-fitness-cu-pedometru~110914238CONCURS

Aaaa… era să uit! În aceste zile vă propunem și un concurs. Cu un premiu interesant și la modă, zicem noi. Vă dăm un gadget iHealth, prin tragere la sorți! Tot ce trebuie să faceți este să ne urmăriți, zilnic, pe www.thetrends.ro, să fim prieteni pe Facebook și să ne spuneți printr-un comentariu pe site (sub acest material) care este articolul vostru preferat din ziua respectivă!

Pentru a intra în Concurs trebuie să adunați minim 3 răspunsuri din 3 zile diferite (începând din 9 martie 2015)! Nu vă faceți griji la contorizăm noi după numele vostru. Voi începeți să postați de azi ;)!

Concursul se încheie joi 19 martie 2015, la ora 23.59!

Câștigătorul urmează să fie extras prin random.org, vineri 20 martie, ora 12.00!

PS. Dacă rezolvați și puzzle-ul propus de noi pe Facebook și ni-l trimiteți pe email-ul redacției aveți un alt premiu surpriză!temp2.0x0

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.