Travel trends: femeile și pregătirile de călătorie – rezervările, prețul biletului și liniile aeriene preferate Travel trends: femeile și pregătirile de călătorie – rezervările, prețul biletului și liniile aeriene preferate
Femeile sunt atente atunci când e vorba de deplasările și se pregătesc bine și din timp, căutând cele mai bune zboruri și cele mai... Travel trends: femeile și pregătirile de călătorie – rezervările, prețul biletului și liniile aeriene preferate

Femeile sunt atente atunci când e vorba de deplasările și se pregătesc bine și din timp, căutând cele mai bune zboruri și cele mai convenabile prețuri, reiese din datele furnizate de agenția de turism online Tripsta, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de profil.

Din informațiile colectate de Tripsta pe parcursul anului trecut reiese faptul că, atunci când este vorba de preț, româncele sunt dispuse să plătească în medie 239,56 de euro pentru un bilet de avion.

Cel mai ieftin zbor rezervat a fost pe ruta București – Bruxelles, operat de Wizz Air, și a costat numai 27 de euro. Pe de altă parte, zborul cel mai scump a fost pe ruta București – Las Vegas, operat de Iberia Airline și achiziționat pentru 1.320 de euro.

Indiferent de prețul plătit pentru zborul ales, femeile își lasă o perioadă confortabilă de timp între momentul achiziționării biletului de călătorie și data plecării, cumpărându-și biletul cu 46.7 zile înaintea zborului propriu zis. Pe de altă parte, atunci când rezervă și cumpără bilete de călătorie, femeile preferă să folosească computer (91%), însă un procentaj redus dintre ele (9%) fac același lucru prin intermediul dispozitivelor mobile.

Travel trends: călătoriile lui 2014. Ce destinații au ales femeile și bărbații?

Pentru a avea un zbor plăcut, româncele aleg atent și liniile aeriene cu care călătoresc. Astfel, ele preferă să zboare în principal cu Tarom, Air France și KLM, dar și cu Lufthansa, Austrian Airlines sau Turkish Airlines și cu Aegean Airlines, Air Berlin, Alitalia ori Wizz Air.

Travel trends: unde călătoresc femeile?

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.