Călătoriile lui 2014. Ce destinații au ales femeile și bărbații? Călătoriile lui 2014. Ce destinații au ales femeile și bărbații?
În ceea ce privește destinația de vacanță dorită sau alegerea unui city break pentru o escapadă rapidă de weekend, preferințele femeilor și ale bărbaților... Călătoriile lui 2014. Ce destinații au ales femeile și bărbații?

În ceea ce privește destinația de vacanță dorită sau alegerea unui city break pentru o escapadă rapidă de weekend, preferințele femeilor și ale bărbaților pot fi diferite, fiecare dintre noi având un oraș sau o țară de care pur și simplu ne-am îndrăgostit și pe care le-am revizita luni și ani la rând. Sunt, însă sunt și momente când micile plăceri din travel coincid.

Atunci când vine vorba de femeile și bărbații din România, principalele lor destinații de călătorie au fost aceleași anul trecut, diferența fiind dată de ordinea destinațiilor pe care călătorii români le-au ales pentru a merge mai întâi în vacanță, așa cum indică datele colectate pe parcursul anului trecut de agenția de turism online Tripsta.

Aflați mai multe despre tendințele din travel.

Conform datelor Tripsta, România s-a aliniat anul trecut tendințelor internaționale în ceea ce privește rezervarea călătoriilor, bărbații fiind responsabili pentru 53% din totalul rezervărilor realizate prin intermediul Tripsta, iar femeile – pentru 47%. La nivelul întregii rețele Tripsta, bărbații au fost responsabili pentru 55% dintre rezervări și femeile – pentru 45%

Atena, Istanbul și Viena au fost pe primele locuri atât în preferințele bărbaților, cât și în cele ale femeilor din România. Pentru femei, a urmat Parisul, apoi Amsterdam, Copenhaga și Londra. Pe de altă parte, bărbații au optat mai întâi pentru Amsterdam, Londra și Copenhaga înainte de a se deplasa la Paris.

Travel trends: unde călătoresc femeile?

Orașele germane Berlin, Frankfurt și Munchen au fost destinații de călătorie atractive atât pentru românce, cât și pentru români pe parcursul anului trecut, la fel ca și Madrid, Lisabona și Barcelona ori Praga și Roma.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.