New trends: Conversion intră pe piața serviciilor de media tradițională New trends: Conversion intră pe piața serviciilor de media tradițională
Începând cu luna martie, Conversion, cea mai mare agenție de digital marketing din România, adaugă ofertei de servicii de comunicare online și componenta de... New trends: Conversion intră pe piața serviciilor de media tradițională

conversionÎncepând cu luna martie, Conversion, cea mai mare agenție de digital marketing din România, adaugă ofertei de servicii de comunicare online și componenta de publicitate offline (TV, radio, presă, proiecte speciale).

Primii clienţi pentru care Conversion va gestiona comunicarea integrată sunt eMAG, Flanco, Berăria H, OLX.ro și Autovit.ro.

Marius-Pahomi“Pe lângă serviciile integrate de digital, acum vom putea oferi clienților noștri soluţii complete de comunicare în mediile tradiționale, păstrându-ne focusul pe zona tranzacţională și orientarea spre performanță. În trei ani de activitate Conversion am format o echipă solidă, ne-am extins portofoliului de servicii și suntem prezenți și în mediul internațional. Toate acestea sunt elemente cheie ce ne susțin obiectivul de a deveni cea mai importantă agenție de performance marketing din Europa Centrală și de Est”

Marius Pahomi – Founder & CEO Conversion

Echipa de media offline va fi coordonată de Lucia Grădișteanu, care vine la Conversion cu o experiență de peste 15 ani în piața de media & advertising.

Înființată de Marius Pahomi  în 2012, compania a înregistrat în 2014 o cifră de afaceri de peste 6 milioane de euro, având o creștere de peste 100% față de 2013. În prezent, Conversion are o echipă de 40 de specialiști în marketing online, inginerie şi design si oferta servicii de promovare prin intermediul noilor tehnologii pentru peste 100 de clienti precum eMAG (Romania, Ungaria si Bulgaria), OLX (Romania si Bulgaria), Oriflame (14 tari CEE), Flanco, Depanero, Volksbank, Banca Transilvania, Autovit.ro, Coriolan, Beraria H,  Libris sau YellowStore.

Conversion deține și operează Profitshare, platforma de marketing afiliat cu cele mai mari vânzări din România și Bulgaria și Conectoo, unul dintre principalii furnizori de servicii de e-mail marketing. La începutul anului 2015, vânzările realizate de Profitshare pentru peste 150 de magazine și furnizori de servicii online din România au depășit 100 de milioane de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.