Japonezii de la Sony au lansat astăzi, în cadrul târgului MWC 2015 care are loc la Barcelona – cel mai important eveniment european al...
xperia-m4-aquaJaponezii de la Sony au lansat astăzi, în cadrul târgului MWC 2015 care are loc la Barcelona – cel mai important eveniment european al începutului de an – o nouă gamă de smartphone-uri destinate segmentului mediu de cumpărători, Xperia M4 Aqua.

Așa cum probabil intuiți, gadgetul este rezistent la apă (așa că nu trebuie să vă impacientaț prea tare dacă, din greșeală, telefonul voastru va face o baie), vine cu o cameră principală de 13 megapixeli, un procesor octa-core, o cameră ideală pentru selfie-uri de 5 megapixeli și o durată de viață a bateriei de circa 2 zile (cel puțin așa reiese din spusele reprezentanților Sony).

În plus, Xperia M4 Aqua va veni la pachet cu cea mai nouă versiune de Android, 5.0 Lollipop și va oferi posibilitatea conexiunii 4G. Gadgetul va fi disponibil din această primăvară în 80 de țări, în versiunile de culoare alb, negru, corai și argintiu, prețul smartphone-ului pornind de la 299 de euro.

Tot în cadrul MWC 2015, Sony a prezentat și cea mai nouă tabletă pe care a produs-o, Xperia Z4, una dintre cele mai ușoare și subțiri tablete cu ecran de 10 inci prezente în acest moment pe piață.

Pe lângă ecranul de 10,1 inci, 2K al tabletei, Xperia Z4 are un procesor Qualcomm Snapdragon 810 octa-core de 64 de biți, oferă posibilitatea conexiunilor LTE și, ca marea majoritate a gadgeturilor produse de Sony, este waterproof. În plus, gadgetul vine cu o putere internă de stocare de 32 GB, iar bateria de 6.000 mAH oferă posibilitatea funcționării pentru 17 ore.

În ceea ce privește camera foto Xperia Z4 vine echipată cu un senzor de 8 megapixeli pe spate, camera frontală fiind de 5,1 megapixeli, potrivită pentru apeluri video de înaltă calitate sau pentru selfie-uri.

Compania nu a oferit încă detalii legate de prețul tabletei sau de disponibilitatea ei.

xperia-z4-tablet2

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.