După ce în cursul zilei de ieri mai multe publicații din străinătate au dat pe surse detalii despre noile smartphone-uri din portofoliul Microsoft, compania...
Lumia 640

Lumia 640

După ce în cursul zilei de ieri mai multe publicații din străinătate au dat pe surse detalii despre noile smartphone-uri din portofoliul Microsoft, compania a prezentat oficial, în cadrul evenimentului de azi de la târgul de tehnologie MWC 2015 de la Barcelona (care are loc în perioada 2-5 martie), cea mai nouă gamă de telefoane mobile inteligente.

Astfel, Microsoft va aduce pe piață în acest an două noi smartphone-uri Lumia, destinate segmentul mediu de preț: Lumia 640 și Lumia 640 XL.

Cele doup telefoane vor intra la vânzare în cursul lunii aprilie, prețurile gadgeturilor fiind mai mult decât accesibile, potrivit reprezentanților Microsoft: varianta 3G a lui 640 va costa 139 de euro și 159 de euro pentru modelul cu LTE, în timp ce 640 XL va costa 189 de euro (cu 3G) sau 219 euro (varianta cu LTE).

În timp ce Lumia 640 are un ecran de 5 inci și o capacitate de stocare internă de 8 GB, varianta XL se bucură de un display de 5,7 inci (vine echipat cu o cameră de 13 megapixeli și are o grosime de doar 9 mm). Telefoanele se găsesc atât în variantele cu 3G și LTE, single și dual sim.

Potrivit oficialilor Microsoft, cele două gadgeturi vor veni la pachet cu varianta Windows 8.1, urmând să primească un upgrade la Windows 10 în decursul acestui an. În plus, clienții care vor alege cele două noi modele Lumia vor beneficia și de o licență pentru un an de Microsoft Office 365, la care vor avea acces și de pe tablete sau PC-uri, precum și un terabyte de stocare cloud pe OneDrive și 60 de minute pentru telefoane internaționale prin Skype în fiecare lună.

Lumia 640 XL

Lumia 640 XL

Lumia 640 XL

Lumia 640 XL

Lumia 640

Lumia 640

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.