Producătorul taiwanez HTC a pus punct lunilor întregi de speculații asupra specificațiilor și design-ului noului flagship HTC One M9 în cadrul unui eveniment care...
HTC One M9_GoldProducătorul taiwanez HTC a pus punct lunilor întregi de speculații asupra specificațiilor și design-ului noului flagship HTC One M9 în cadrul unui eveniment care a avut loc ieri, 1 martie, înainte de deschiderea oficială a MWC 2015 la Barcelona.

Dacă v-ați obișnuit deja cu design-ul M8, trebuie să știți că noul model HTC este similar acestuia. Informația a stârnit controverse în rândul unora dintre publicațiile din străinătate, care sperau ca HTC să aducă ceva noutăți și în această privință. HTC One M9 are o carcasă din aluminiu, prevăzută cu margini în oglindă, modelate ergonomic, pentru a putea ţine dispozitivul în mână fără niciun efort. Spatele structurii este curbat, pentru a obţine aspectul şi senzaţia de uniformitate oferite de smartphone-urile legendare din seria HTC One. Display-ul are 5 inci și o rezoluție de 1080 pixeli.

Smartphone-ul vine la pachet cu ultima versiune de Android, 5.0 Lollipop, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810 CPU, 3 GB de RAM și o baterie de 2.840 mAh (puterea acesteia a crescut, comparativ cu versiune anterioară a gadgetului, de la 2.600 mAh).

Una dintre cele mai mari schimbări ale telefonului vine din partea camerei foto. Aparatul foto principal, de 20 MP, cu cameră frontală UltraPixel, asigură un control al fotografiei şi al imaginilor mai bun ca niciodată. Software-ul HTC Eye™ Experience permite crearea Split Capture, înregistrarea unor Voice Selfie, precum și aplicarea de Live Makeup. Înregistrările video se pot face prin tehnologia 4K.

În parteneriat cu Dolby, HTC One M9 recreează efectul de sunet surround 5.1, pentru a oferi un sunet real pe două canele, stâng şi drept, pentru o experienţă ca la cinematograf. HTC BoomSound™ cu Dolby Audio oferă sunet optimizat, chiar şi din surse online cu canale multiple, precum YouTube.

Potrivit oficialilor HTC, noul smartphone va intra la vânzare în a doua parte a lunii martie, însă nu au fost dezvăluite detalii legate de prețul acestuia.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.