Casa Rusu, compania de retail a principalului producătorului  de mobilier din România, Rus Savitar, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală...
casa rusu1Casa Rusu, compania de retail a principalului producătorului  de mobilier din România, Rus Savitar, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de profil,  va inaugura săptămâna viitoare cel de-al patrulea magazin din Bucureşti, sub un nou concept. Situată în zona de Est a Capitalei, în Cadrul Centrului Comercial Carrefour Colentina, noua locaţie va deveni accesibilă pentru public începând cu data de 6 martie.

“Noul nostru magazin va ocupa o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi şi va avea un concept diferit faţă de celelalte 27 de locaţii pe care le deţinem în toată ţara. Astfel, magazinul din zona Colentina va dispune, pe lângă o gamă largă de mobilier, şi de o suprafaţă generoasă ce va pune la dispoziţia clienţilor obiecte de decoraţiuni şi uz casnic”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al companiei.

Potrivit afirmaţiilor sale, locaţia ce urmează a fi inaugurată va dispune de 30 de ambiente diferite, conform tendințelor actuale, cu mobilă Casa Rusu, şi de noua colecție de decorațiuni Cassima – obiecte decorative, tablouri, flori ornamentale, veselă, tacâmuri și articole pentru bucătărie.

Acesta a subliniat, de asemenea, că investiţia în noul magazin face parte dintr-un amplu plan de extindere al companiei pentru anul în curs.

Rus Savitar şi-a început activitatea în 1994, în prezent fiind unul din cei mai mari producători de mobilier din România. Compania are trei fabrici unde se realizează mobilierul din pal melaminat şi mobilierul tapiţat.  În prezent, Casa Rusu deţine o reţea de 27 de magazine, proprii şi în regim de francize, noua locaţie din Bucureşti fiind cea de-a 28-a a reţelei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.