Interactions, agenție specializată în comunicare digitală și eCRM, a fost desemnată câștigătoare în cadrul licitației pentru contul de digital al Telekom România, desfășurată la...

MyAccount_TelekomInteractions, agenție specializată în comunicare digitală și eCRM, a fost desemnată câștigătoare în cadrul licitației pentru contul de digital al Telekom România, desfășurată la finalul anului 2014.

Interactions va furniza servicii de strategie, creație, dezvoltare și mentenanță pentru o parte din proiectele digitale ale Telekom România.

Anul 2015 este un an important pentru Interactions, în care ne-am propus să dezvoltăm serviciile oferite de agenție și să lărgim portofoliul de clienți. Câștigarea contului Telekom susține această direcție strategică și ne provoacă să demonstrăm, pe mai departe, expertiza în industria de telecomunicații”

Adrian Alexandescu, Managing Director Interactions

La începutul acestui an, Interactions a diversificat oferta de servicii oferite prin lansarea soluțiilor standardizate de eCRM și dialog cu consumatorii, FastLandingPage, FastConsumerPromo și Consumer Data Management, care reduc cu până la 70% timpul de implementare al unei campanii de comunicare în mediul digital.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.