Retailerul electroIT DOMO anunță inaugurarea, vineri 27.02.2015, în orașele Reșița și Caransebeș din județul Caraș-Severin, a două magazine inspirate de conceptul Pop-Up store. O...

Domo_Pop_UpRetailerul electroIT DOMO anunță inaugurarea, vineri 27.02.2015, în orașele Reșița și Caransebeș din județul Caraș-Severin, a două magazine inspirate de conceptul Pop-Up store. O premieră în România, conceptul oferă clienților cea mai nouă tehnologie IT&C și posibilitatea de a comanda rapid orice produs din portofoliul Domo, urmând a-l primi la domiciliu în decurs de 24 de ore.

Deschiderea celor două magazine survine în urma unei cercetări efectuate de DOMO, care relevă faptul că locuitorii din Caraș-Severin sunt foarte interesați de prezența unor magazine ale cunoscutului brand de retail în județul lor.

În ziua inaugurării, primii 30 de clienți ai magazinelor vor primi garantat cadou un Kit microSD de 8 GB și vor beneficia de oferte speciale de lansare.  Localizate în incinta parcării Kaufland, magazinele DOMO Pop-Up din Reșița și Caransebeș vor comercializa o gamă atent selecționată de produse din categoriile telefoane, tablete, laptopuri și accesorii pentru acestea, adaptată cerințelor consumatorilor locali și reînnoită permanent.

Clienții pot avea acces la o platformă care permite comandarea oricărui produs din portofoliul curent DOMO, cu livrare la domiciliu in 24 de ore. Trei consultanți vor fi permanent la dispoziția clienților, cu recomandări specializate, magazinele urmând să funcționeze după un program prelungit.

Alte facilități oferite clienților includ servicii de instalare la domiciliu, garanție extinsă, transport garantat, posibilitate de retur în 31 de zile, comenzi online, vânzare în rate, accesul la programul DOMO Exclusive Club si oferte săptămânale exclusive. De asemenea, viitoarele locații DOMO Pop-Up vor pune la dispoziția consumatorilor terminale speciale pentru plata utilităților, reîncărcare electronică si rovinietă, un parteneriat cu Eventim si diverse alte servicii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.