Noul An Chinezesc sau “Sărbătoarea Primăverii” se sărbătorește cu artificii și veșminte roșii în China și începe să atragă atenția românilor încântați de efectele...
Anul CapreiNoul An Chinezesc sau “Sărbătoarea Primăverii” se sărbătorește cu artificii și veșminte roșii în China și începe să atragă atenția românilor încântați de efectele pe care le are schimbarea principalului animal protector asupra vieții lor. Anul Caprei Verzi de Lemn sau Anul Oii începe pe data de 19 februarie, când este Lună Nouă și vom fi sub guvernarea ei pana pe 7 februarie 2016.

Anul Nou Chinezesc a pregătit pentru fiecare semn zodiacal multe schimbări pozitive. Persoanele active își vor îndeplini dorințele de a călători în locuri neașteptate, iar ambiția și perseverența vor sta la baza reușitelor lor din acest an. Energia pe care o transmite Capra este de bun augur pentru toate zodiile, iar în acest an initiativele dificile nu vor fi abandonate.

Anul Caprei aduce stabilitate și o buna organizare, motiv pentru care Paralela 45 vă propune o serie de destinații deosebite pe care este recomandat să le vizitați în acest an. Dorința de schimbare și de noutate îi face pe români să aleagă vacanțe inedite, locuri exotice pe care nu s-ar fi gândit să le viziteze și care îi vor îmbogății spiritual, prin intermediul cărora vor intra in contact cu magia zodiacului chinezesc.

Top 10 cele mai nebunești festivaluri din întreaga lume. Galerie FOTO

Între modernitate dusă la extrem și tradiționalismul chinezesc – din cosmopolitul Beijing în exotismul întruchipat de Shanghai

Agenția e turism Paralela 45, una dintre cele mai mari companii de profil de pe piața locală, vă invită în călătorie într-o lume spirituală printr-un circuit chinezesc, pășind din orașul extremelor, Beijing, unde veți descoperi mormântul lui Mao, până în cel mai mare port din lume, Shanghai supranumit și “Regina Orientului”.

Orașul este încărcat de istorie, cultura, locuri senzationale de luat masa și de facut cumpăraturi. În 9 zile, durata circuitului și cu 1.090 euro, turiștii vor putea surprinde cultura antică chinezească intrând, în același timp, în contact cu orașele fabuloase ale Chinei, cea  mai mare consumatoare de produse de lux din întreaga lume.

Beijing

Beijing

Thailanda, tărâmul fermecat – localnici calmi și zâmbitori, resorturi de lux și cele mai frumoase plaje din lume

Pentru ca Anul Caprei de Lemn să producă schimbări pozitive pe toate planurile, pasionații de travel sunt invitați să viziteze una din cele mai cunoscute zone insulare din lume, Chiang Mai și Thailanda. Un adevarat mozaic cultural și o  cultură straveche indigenă vă vor fascina prin ritualuri și ceremonii mistice. Este nevoie de 12 zile și 945 de euro pentru a a descoperi tradiția, cultura și misterul Thailandei de Nord.

Travel trends: cele mai tari destinații pentru cei single. FOTO

De-a lungul traseului veți putea vizita cele 300 de temple care sunt poziționate în zonă. Plecarea este din Bangkok, continuă cu Ayuthaya, Lopburi, Lapmang, Payao, Chiang Rai și se ajunge în minunatul Triunghi de Aur. Calătoria vă va asalta simțurile cu gusturi, culori și mirosuri.

Țara cu doua sisteme complet diferite și Hong Kong, orașul 30% chinezesc și 70% londonez

Pentru a vizita o singură țară cu două sisteme diferite, China este perfectă. Însă turiștii vor descoperi și cel mai controversat oraș din lume, Hong Kong-ul, care, pe lângă fascinația pe care o împregnează în mintea călătorilor, le dă impresia că au inițiat un proiect în orașul paradoxurilor. O metropolă creionată de zgârie nori și împrejmuită de munți de un verde puternic. Circuitul de 14 zile la prețul de 1.790 euro traversează hot spot-urile din China și le oferă turiștilor o idee despre cultura din Beijing, Shanghai, Guilin, Yanghuo și Hong Kong.

Marele Zid Chinezesc

Marele Zid Chinezesc

Marele Zid Chinezesc, sau cum cobori pe tobogan de pe Mutianyu ca parte a descoperirii Chinei Vechi

Pentru tradiționaliști, Paralela 45 pune la dispoziție un circuit care surprinde China clasică, ce abundă în energia Yin care simbolizează liniște, tihnă, stabilitate și bună-organizare. Paralela 45 a pregătit un circuit de 9 zile pline de mister, cultură și informații. Doritorii vor avea ocazia să viziteze cea mai mare construcție realizată de oameni, Marele Zid Chinezesc, sau zidul care se observă de pe Lună, dar și Soldații de teracotă, monument comparat de multe ori cu piramidele din Egipt. Costul întregii călătorii este de 1.149 de euro.

Travel trends: 5 evenimente pe care nu trebuie să le ratați în primăvară. FOTO

Pentru cei care vor să profite de schimbările pozitive ale Anului Caprei și pentru pasionații de cultură și tradiții veritabile, China și fascinantele sale locuri reprezintă escapada ideală.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.