Travel trends: 10 destinații romantice pentru Dragobete de la Christian Tour Travel trends: 10 destinații romantice pentru Dragobete de la Christian Tour
Valentine’s Day a venit și a trecut, s-au luat bomboane, flori, parfumuri, jucării de plus, vacanțe romantice, însă șirul călătoriilor nu s-a terminat. Pentru că... Travel trends: 10 destinații romantice pentru Dragobete de la Christian Tour
carti plajaValentine’s Day a venit și a trecut, s-au luat bomboane, flori, parfumuri, jucării de plus, vacanțe romantice, însă șirul călătoriilor nu s-a terminat. Pentru că încă mai avem de sărbătorit Dragobetele, cel mai mare tour operator de vacanțe charter din România, Christian Tour, a pregătit un top al celor mai romantice destinații recomandate pentru 2015 în Grecia. Prețul acestora pornește de la 32 euro de persoană pentru un sejur de șapte nopți.

01. Canal d’Amour (Corfu): Conform legendelor locale, îndrăgostiții care traversează înot canalul, ce se aseamănă pe alocuri cu o peșteră, nu se vor despărți niciodată, iar cei care se scaldă în apele canalului când acesta e umbrit vor fi mereu norocoși în dragoste. Pachete de vacanță de la 49 euro/persoană*.

Canal d'Amour

Canal d’Amour

02. Plaja Elafonisi cu nisip roz (Creta): Potrivit unor reviste de profil, apa limpede, turcoaz, și plaja cu nuanțe de roz fac din această destinație “un adevărat paradis de care te vei desprinde foarte greu după ce l-ai cunoscut”. Pachete de vacanță de la 179 euro/persoană*.

Plaja Elafonisi

Plaja Elafonisi

Vezi și:

Travel trends: 10 destinații romantice

Travel trends: cele mai tari destinații pentru cei single. FOTO

Top 10 cele mai nebunești festivaluri din întreaga lume. Galerie FOTO

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.