Travel trends: România, Israel sau Bulgaria – unde ne petrecem mini-vacanța de Paşte? Travel trends: România, Israel sau Bulgaria – unde ne petrecem mini-vacanța de Paşte?
România, Bulgaria şi Turcia rămân şi anul acesta destinaţiile preferate de romani pentru sărbătorile pascale. Începând cu 2014, Paştele în Cipru şi Israel au... Travel trends: România, Israel sau Bulgaria – unde ne petrecem mini-vacanța de Paşte?
Cipru

Cipru

România, Bulgaria şi Turcia rămân şi anul acesta destinaţiile preferate de romani pentru sărbătorile pascale. Începând cu 2014, Paştele în Cipru şi Israel au început să prezinte interes pentru turiştii romani, iar anul acesta este vizată o creştere de peste 30% în numărul turiştilor, conform datelor Paralela 45.

„Românii care sărbătoresc Paştele în România aloca un buget de 100-150 euro de persoană în staţiunile montane mai ales, la pensiuni sau hoteluri cu mese festive incluse. Cei amatori de litoral aleg Bulgăria sau Turcia, optând pentru serviciile all inclusive. Tarifele pentru aceste destinaţii pornesc de la 82 euro de persoană pentru trei nopţi de cazare. Anul trecut mulţi romani au ales să petreacă sărbătorile pascale în Cipru, dar şi în pelerinaje în Israel. Ne aşteptăm ca numărul acestora să crească anul acesta cu peste 30%. Bugetul mediu alocat pentru aceste vacanţe începe de la 395 euro de persoană”, a explicat Daniela Dumitrică, director de marketing în cadrul agenției de turism Paralela 45, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de profil.

Cu tarife începând de la 260 lei, românii pot alege să-şi petreacă Paştele pe meleagurile noastre la pensiuni sau hoteluri de 3* şi 4* cu mic dejun şi cină festivă de Paşte incluse.

În același timp, un pachet de 3 nopţi în Bulgaria are preţul de 82 euro de persoană la un hotel de 4* cu all inclusive. Un sejur de 7 nopţi în Turcia de Paşte porneşte de la 245 euro de persoană cu all inclusive, în tarif intrând şi biletul de avion cursă charter şi transferurile.

Israel

Israel

Cererea a crescut şi pentru pelerinajele în Israel. Un circuit de 5 nopţi în Ţara Sfântă are preţul de 599 euro de persoană, cazare la hoteluri de 3* şi 4* cu demipensiune, intrări la obiectivele turistice precizate în program, biletul de avion, transferurile şi ghid local vorbitor de romană. Turiştii care aleg acest circuit primesc şi un bonus – vizitarea Manăstirilor Sf. Teodosie şi Sf Sava cel Sfinţit.

Vacanţele de Paşte în Cipru încep de la 395 euro de persoană, pentru un sejur de 7 nopţi la un hotel de 2* cu demipensiune. Tariful include şi biletul de avion, transferurile şi un prânz festiv de Paşte cu muzica live şi dansuri tradiţionale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.