2Parale, una dintre cele mai mari rețele de marketing afiliat din România, a atins primul milion de vânzări generate pentru magazinele online partenere. Vânzările...
active_online_communities2Parale, una dintre cele mai mari rețele de marketing afiliat din România, a atins primul milion de vânzări generate pentru magazinele online partenere. Vânzările realizate de 2Parale, începând cu anul 2009 până în prezent, valorează peste 190 milioane de lei (circa 42,6 milioane de euro).

Domeniile pentru care au fost realizate cele mai numeroase vânzări sunt: fashion, IT&C, cărți și jucării. Valoarea medie a unei vânzări în 2015 s-a ridicat la aproximativ 200 lei. Cea mai mare vânzare generată prin intermediul 2Parale a fost de Black Friday 2014 și a avut o valoare de 40.000 de lei.

În prezent, 2Parale are un portofoliu de peste 400 de clienți și o comunitate de 38.000 de afiliați.

„Acest prag de 1 milion de vânzări e dovada faptului că 2Parale e mai mult decât un business – este o comunitate, un ecosistem de marketing orientat către performanță, în care advertiserii și afiliații lucrează împreună într-un mediu transparent și 100% măsurabil. Mai mult, este cu atât mai motivant faptul că putem vedea impactul pe care promovarea online o are în business sau în economie – fiecare dintre cele 1 milion de vânzări a generat activitate și un venit pentru un magazin, pentru o companie de curierat (automat și pentru un dealer auto și un distribuitor de combustibil), pentru o companie telecom, pentru o bancă sau pentru un procesator de plăți. Așa se explică și motivul pentru care, în plină criză, noi am reușit să creștem atât de rapid: companiile alocă din ce în ce mai mult din bugete către performance marketing”, a declarat Dorin Boerescu, CEO 2Parale.

În 2014, 2Parale a înregistrat o cifră de afaceri de 6,9 milioane de lei, în creștere cu 40% față de anul precedent. Portofoliul 2Parale include peste 400 de clienți din cele mai importante categorii de piață, precum Vodafone România, Elefant, evoMAG, Carrefour Romania, Avon România, Arabesque, Provident, F64, CEL.ro, Germanos, Libris, MyCloset, Vivre, RCA-ieftin și Miniprix.

2Parale include în prezent cea mai mare rețea de afiliere din țară, cu servicii axate pe performance marketing (Afiliere, Google AdWords, Facebook Ads, Youtube). Divizia de Pay Per Click este agenție Platinum Google Engage. Compania activează și pe piața din Bulgaria.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.