Cu doar două săptămâni înainte de lansarea oficială a noilor colecţii de primăvară-vară, Sun Plaza Shopping Center a adăugat în portofoliu un nou magazin...

ETIC_1Cu doar două săptămâni înainte de lansarea oficială a noilor colecţii de primăvară-vară, Sun Plaza Shopping Center a adăugat în portofoliu un nou magazin de îmbrăcăminte dedicat femeilor, ETIC.

Pentru a oferi clientelor sale o experienţă mereu nouă de shopping, la Sun Plaza s-a deschis de curând cel de-al zecelea magazin al retailerului românesc ce se află la etajul 1 al centrului comercial.

Publicul feminin poate găsi în magazinul ETIC rochii elegante, cămăşi rafinate şi sacouri moderne, articole de vestimentaţie ce alcătuiesc ţinuta perfectă pentru birou. Frumuseţea feminină este pusă în evidenţă şi prin ţinutele casual, ce cuprind bluze supradimensionate cu umerii lăsaţi, tricotaje uşoare realizate din fibre variate şi într-un amestec de culori, blugi cu croială modernă şi sacouri cu aplicaţii subtile.

Cu o tradiţie de 15 ani pe piaţa românească, ETIC le aşteaptă pe vizitatoarele Sun Plaza cu materiale de calitate, modele în trend şi un preţ corect. De la piesele basic, la ţinutele clasice, office, până la cele cool, tinereşti, în ton cu noile tendinţe, doamnele şi domişoarele vor găsi cu siguranţă produse pe plac, la un preţ accesibil.

Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 130 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Baumax, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zona dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.