In luna martie, luna in care femeile din intreaga lume sunt sarbatorite, Elysee pregateste o surpriza inmiresmata, lansarea in exclusivitate a parfumului Amouage  Sunshine....

Amouage-Sunshine-GRP-lrIn luna martie, luna in care femeile din intreaga lume sunt sarbatorite, Elysee pregateste o surpriza inmiresmata, lansarea in exclusivitate a parfumului Amouage  Sunshine.

Elaborat sub indrumarea lui Christopher Chong, Directorul de Creație Amouage, acest parfum floral exuberant este continuarea colectiei “Midnight Flower”, din care fac parte lumanarile “Hope”, “Love”, “Happy” si “Smile”.

Colectia “Midnight Flower” este inspirata de iubire si de puterea acesteia de metamorfoza. Dragostea traita este una implinita iar cea care tocmai s-a stins face loc sentimentelor noi mai profunde si mai intelepte.

Amouage- Sunshine

Sunshine celebreaza viata, vorbind despre momentele de pura fericire care au puterea de a ne lumina sufletul si in cele mai dificile clipe. Asemeni rasaritului de soare, parfumul se deschide printr-o explozie de note tineresti de: migdale, lichior de coacaze negre si davana. Evoluand in acorduri intense de Osmanthus, iasomie, vanilie si magnolia, Sunshine atinge punctul culminant prin note indraznete de: cade, patchouli, papyrus si tabac blond.

Prin Sunshine, Christopher Chong ne invita sa facem probabil unul dintre cele mai dificile exercitii de introspectie reusind sa rascoleasca prin clipele grele pentru a scoate la iveala sclipirea, lumina si bucuria ce, asemeni unor minuni, au puterea de a strapunge si cei mai gri nori.

chong

“Am ajuns intr-un punct al procesului meu de creatie in care vreau sa fac lucrurile fara sa simt presiune. Cateodata vreau sa fac lucrurile pentru pura distractie. Viata este prea scurta. Nu vreau sa fiu doar temperamental, intunecat si inspaimantator, sa stiti! Vreau sa ma relaxez”, a declarat Christopher Chong despre procesul de creatie a parfumului Sunshine.

Pret pentru 50ml: 990 lei

Disponibil exclusiv in magazinele Elysee!

Sunshine_A4_Portrait_hires-2

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.