Fashion trends: noua colecție Tommy Hilfiger, pe catwalk în cadrul Săptămânei Modei de la New York. FOTO Fashion trends: noua colecție Tommy Hilfiger, pe catwalk în cadrul Săptămânei Modei de la New York. FOTO
Iată că a venit rândul New York-ului să dea tonul în ceea ce privește ținutele pe care le vom purta în sezonul de toamnă/iarnă... Fashion trends: noua colecție Tommy Hilfiger, pe catwalk în cadrul Săptămânei Modei de la New York. FOTO

Iată că a venit rândul New York-ului să dea tonul în ceea ce privește ținutele pe care le vom purta în sezonul de toamnă/iarnă al acestui an.

De pe 11 până pe 19 februarie, orașul care nu doarme niciodată este capitala mondială a modei, iar cele mai în vogă case de modă și tinerii designeri care aspiră să-și vadă creațiile purtate de vedete sau pe rafturile celor mai cool retaileri din lumea fashion se întrec în show-uri care mai de care mai spectaculoase.

Astăzi, 16 februarie, este rândul unui veteran al industriei să cucerească catwalk-ul cu cea mai nouă colecție pentru sezonul toamnă/iarnă 2015. Este vorba despre Tommy Hilfiger, prezentarea colecției Tommy Hilfiger FW 2015 Runway Show urmând să aibă loc de la ora 18.00 (ora României) în cadrul New York Fashion Week.

Încă de la primul său magazin deschis în Elmira, New York, în 1969, Tommy Hilfiger și-a impus colecțiile în rândul pasionaților de modă, stilul său definind, prin excelență, stilul cool american.

În avanpremiera show-ului, avem pentru voi câteva schițe ale ținutelor ce vor fi prezentate pe catwalk și care poartă semnatura lui Tommy Hilfiger.

tommy6

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.