Operatorul de transport arian low cost Blue Air, unul dintre principalii jucători de pe piața locală de profil, a lansat o ofertă de preț...
Blue Air - fleet (1)Operatorul de transport arian low cost Blue Air, unul dintre principalii jucători de pe piața locală de profil, a lansat o ofertă de preț pentru biletele de avion cumpărate în perioada 13-15 frebruarie.

Astfel, călătorii care vor să-și petreacă câteva zile în afara granițelor pot achiziționa bilete de avion la prețul de 49,99 euro pe segment de zbor cu toate taxele incluse, conform oficialilor Blue Air, toate cele 35 de destinații din portofoliu (de exemplu Atena, Bologna, Dublin, Londra, Madrid, și altele) fiind incluse în oferta de preț.

Răcaru, Blue Air: în 2015, charterele şi închirierea de aeronave ne vor aduce încasări cu 10 mil. euro mai mari

Biletele achiziționate în acest weekend sunt dispobilile pentru călătoriile efectuate în perioada 23 februarie – 31 martie, în prețul biletului fiind inclus și un bagaj de cală.   

Oferta poate fi accesată pe site-ul transportatorului, prin call center sau la una dintre agențiile partenere.

Citiți și:

Travel trends: Blue Air preia pasagerii Cyprus Airways – intră pe segmentul de zbor Larnaca – Atena/Salonic

TAROM celebrează dragostea cu reduceri la bilete de avion. Nu vă faceți planuri pentru weekend, oferta este pentru Dragobete!

Travel trends: 10 destinații romantice

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.