Pentru sfârșitul sezonului rece, designerii Sofiaman vin cu noi propuneri de articole de îmbrăcăminte de noapte pentru femei. Astfel, în această iarnă, ecrul, grenaul...
sofiamanPentru sfârșitul sezonului rece, designerii Sofiaman vin cu noi propuneri de articole de îmbrăcăminte de noapte pentru femei. Astfel, în această iarnă, ecrul, grenaul și modalul sunt detaliile care definesc noile modelele de pijamalele de damă.

Culorile-vedetă ale noilor produse sunt grena, ecru și icy blue, trei nuanțe elegante care se potrivesc oricărui stil vestimentar. Pantalonii uni sau cu elemente florale, imprimeurile, nasturii perlați, fundițele și buzunarele discrete sunt detaliile care caracterizează noile articole vestimentare de la Sofiaman.

Materialele folosite sunt bumbacul, un material natural, și modalul. Modalul este un derivat special al vâscozei ce se obține din fag în urma unui proces tehnologic. Pentru că modalul este o fibră ce absoarbe umiditatea cu 50% mai mult decât bumbacul, reprezintă alegerea ideală pentru îmbrăcămintea de noapte. În plus, acesta nu intră la apă și își păstreză culoarea chiar și după mai multe spălări.

SOFIAMAN este cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România. Cu 8 magazine în toată ţara şi peste 300 de distribuitori naţionali, brandul oferă produse pentru adulţi, atât femei, cât şi pentru bărbaţi, dar şi pentru copii şi bebeluşi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.