Unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui an, Fifty Shades of Grey, isi are premiera in cinematografele din Romania in aceasta saptamana. Controversatul...
fifty shades of greyUnul dintre cele mai asteptate filme ale acestui an, Fifty Shades of Grey, isi are premiera in cinematografele din Romania in aceasta saptamana. Controversatul film a starnit isterie in randul fanilor din intreaga lume, trailerul acestuia avand, in 2014, peste 36 de milioane de vizualizari intr-o saptamana.

Pentru cei care isi doresc sa intre cat mai mult in pielea personajelor si sa traiasca macar o parte dintre aventurile in care sunt implicati actorii, agentia de turism Perfect Tour lanseaza, in premiera pe piata din Romania, colectia de vacante tematice “Fifty Shades of Grey”. Destinatiile, hotelurile si atractiile ce se regasesc in oferte urmaresc cu fidelitate escapadele cuceritorului om de afaceri Christian Grey si ale studentei Anastasia Steele, atat pe taram American, cat si in Europa.

Povestea celui mai provocator film al ultimului deceniu – “Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey” -, regizat de Sam Taylor-Johnson dupa bestseller-ul autoarei britanice Erika Leonard, care semneaza sub pseudonimul E.L. James, incepe in Seattle, unde Anastasia Steele, o studenta in varsta de 22 de ani si inca virgina, cedeaza in fata sarmului excentricului miliardar Christian Grey.

In topul escapadelor “fierbinti” se afla Heathman Hotel din Portland, SUA, locul in care Christian si Anastasia au avut primele intalniri pasionale. Tariful de cazare porneste de la 215$/ noapte/ persoana si include un cocktail “50 Shades of Grey”, la sosire. Optional, cine doreste o petrecere ca cea a domnisoarei Steele, pote alege pachetul „Charlie Tango No Limits”. In valoare de 2.750$, acesta include aperitive si vin la restaurantul hotelului pentru 6 persoane, cina la hotel, un tur al orasului cu elicopterul si transfer cu limuzina, precum si trandafiri pentru doamne. De asemenea, aventurierii pot vizita Portland Coffee House, cafeneaua in care Ana si Grey au avut prima intalnire.

Pentru cei care vor sa viziteze Seattle, consultantii Perfect Tour recomanda Hotelul Fairmont Olympic Seattle si, in special, apartamentul “Cascada”, situat la etajul al 11-lea, unde cei doi indragostiti au locuit pentru o perioada de timp. Pachetul porneste de la 275 euro/ noapte/ persoana si include mic dejun, bilet de intrare la Sky View Observatory si un zbor panoramic, de 20 minute, cu hidroavionul. Iar, pentru a intra si mai bine in atmosfera filmului, puteti vizita Escala Building, Pike Market District si Mile High Club – Columbia Tower, un local in care cei doi indragostiti au luat cina.

Daca Statele Unite vi se par o destinatie indepartata, atunci puteti merge pe urmele lui Christian Grey si ale Anastasia Steele si in Europa. Colectia de vacante tematice “Fifty Shades of Grey” include Monte Carlo, destinatia aleasa de cei doi pentru luna de miere, in cel de-al treilea volum al cartii. Hotelul care i-a gazduit este Le Meridien Beach Plaza 4*. Iar pachetul Perfect Tour include 4 nopti de cazare in camera dubla, cu mic dejun, zbor dus-intors Bucuresti – Nisa si transfer gratuit cu elicopterul de la aeroportul din Nise la Monte Carlo si retur. In plus, pachetul include intrari gratuite la Muzeul Oceanografic, Palatul Princiar si alte obiective turistice, la un tariff ce porneste de la 625 euro/ persoana.

O alta destinatie europeana “fierbinte” din film este Londra, a doua locatie aleasa de cei doi pentru luna de miere. Hotelul in care au fost turnate secventele din “Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey” este Brown’s Hotel 4*. Tariful este de 250 euro/ persoana si include o noapte de cazare in camera dubla, cu mic dejun, si bilet de intrare la Kew Gardens, pentru a descoperi aleile romantice care au facut decorul unor scene emotionante intre cei doi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.