Tanar, 25 de ani, crescut si educat bine, doneaza pupici de Valetine’s Day pentru toate fetele singure, sau nu :D! Băiatul a postat anunțul...

alex_olxTanar, 25 de ani, crescut si educat bine, doneaza pupici de Valetine’s Day pentru toate fetele singure, sau nu :D! Băiatul a postat anunțul pe … olx.ro!

Postarea lui sună cam așa: “Numele meu este Alex, am 25 de ani, sunt inalt, bine facut si bine crescut. De meserie sunt fotomodel. Cu ocazia sarbatorii de Valentine`s vreau sa-mi fac fosta prietena geloasa ca sa vada ce a pierdut si ce n-o sa mai gaseasca in viata vecilor ei.

Asa ca FETELOR, daca sunteti singure (sau nu :D), va astept sambata de Valentine`s Day in zona Unirii, in fata la Mc si la bariera din centrul vechi (o sa fiu acolo intre orele 13 si 17). Donez doritoarelor cel mai frumos pupic de care ar putea avea vreodata parte de Valentine`s.

Si ca sa o fac geloasa pe Andreaa (stie ea care!) fac poze cu toate fetele pe care le voi pupa ca si asa a zis ca nu o sa mai fie nici d***u cu mine.

Nu mai doresc sa ma implic in vreo relatie serioasa, dar pot sa raman in relatii foarte bune cu fetele care vin sa se cadoriseasca de Ziua Indragostitilor. Asa oferta nu o sa mai gasiti, va pup pe bune! :*”

Pentru doritoare … http://olx.ro/oferta/donez-pupici-de-neuitat-de-valentines-day-ID31tXN.html

  • Steflea Petru

    13/02/2015 #1 Author

    Ha ha ha !! Chestie de marketing care a prins: Ziua trecuta am primit un mail de la OLX in care imi spuneau de cele mai populare anunturi de la ei, printre care si cel cu baiatul care doneaza pupici. M-am utat si si eu, iar anuntul avea cam 30000 vizionari.M-am mirat, pentru ca ei nu accepta astfel de anunturi. Sa imi confirm ca este o facatura, am facut si eu o parodie la anuntul cu pricina:Donez pupici chiar de “neuitat” , dar care nu mi-afost aprobat.Deci e o facatura, chestie de marketing care a prins

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.