Toshiba anunță la Integrated Systems Europe (ISE) 2015 cea mai nouă gamă a sa de unități de video wall. Cele două modele lansate –...

video wall toshibaToshiba anunță la Integrated Systems Europe (ISE) 2015 cea mai nouă gamă a sa de unități de video wall. Cele două modele lansate – TD-X552X și TD-X552M – atât utilizatorii profesioniști, cât și cei care le instalează vor putea alege varianta cea mai potrivită pentru nevoile lor. Ideale pentru cei ce au nevoie de displayuri de mari dimensiuni și cu funcționare 24/7, noile video wall-uri de la Toshiba oferă acum gestionare de conținut îmbunătățită și setări ce permit controlul complet, în orice moment.

Video wall-uri de mari dimensiuni

Unitățile video wall de la Toshiba pot fi utilizate fie independent sau ca parte a unei configurații mai mari, fiind potrivite pentru o varietate de aplicații de semnalizare digitală și camere de control. Utilizatorii pot construi configurații de până la 100 unități (10 x 10) în modul portret sau landscape, pentru imagini HD de mari dimensiuni. Aceste video wall-uri au rame foarte înguste de doar 3,5 mm, pentru a crea imagini continue în orice mediu.

În plus, ambele unități de video wall de la Toshiba facilitează Ultra High Definition (UHD) în configurații de până la 4 unități (2 x 2), fără a fi nevoie de echipamente PC speciale. Utilizatorii au nevoie de o singură intrare pentru a reda conținut pe toate ecranele prin intermediul DisplayPort 1.2a, fără a mai fi nevoie de câte o intrare pe fiecare display.

Luminozitate ridicată pentru ecrane dinamice

Utilizatorii pot alege între modelele TD-X552X și TD-X552M, care oferă o calitate superioară a imaginii, cu luminozitate ridicată în cazul utilizării în zone cu multă lumină, pentru a asigura vizibilitatea conținutului. Modelul TD-X552X oferă o luminozitate de 700 cd/m2, în timp ce modelul TD-X552M asigură 500 cd/m2. Ambele modele beneficiază de un unghi de vizibilitate de 178 de grade.

Gestionare facilă a conținutului

O caracteristică nouă a gamei de video wall-uri Toshiba este includerea unui media player încorporat pentru gestionare afacilă a conținutului, fără a fi nevoie de un player extern. Acest media player permite redarea de imagini, muzică și conținut video, prin intermediul portului USB, în funcție de nevoile de business.

Pentru a îmbunătăți flexibilitatea și redarea de conținut, fiecare unitate nouă de video wall are o gamă largă de opțiuni de conectivitate – inclusiv RS-232/LAN – ce oferă utilizatorilor libertatea de a accesa conținut de pe o varietate de surse.

În plus, un slot Open Pluggable Specification (OPS) permite instalarea și configurarea rapidă și înlătură nevoia de cabluri și dispozitive de redare externe. Prin conectarea unui PC standardizat, OPS crează soluții de semnalizare digitală mai inteligente și mai sigure.

Unitățile de video wall TD-X552X și TD-X552M vor fi disponibile în Europa începând cu trimestrul al doilea al anului 2015.

Video wall-uri Toshiba:

 • Display: 1920 x 1080 Direct LED, IPS display
 • Grosimea ramei: 3.5 mm (3.8 mm active to active)
 • Unghi de vizualizare: 178°
 • Luminozitate:
  • 700 cd/m2 – TD-X552X
  • 500 cd/m2 – TD-X552M
 • Difuzoare încorporate (10W + 10W)
 • USB media player
 • slot OPS
 • Self-diagnosis capability
 • Conectivitate (intrări): DVI-D (with HDCP) x 1, HDMI® x 2, DisplayPort x 1, RS232 x 1, LAN control (RJ-45) x 1
 • Conectivitate (ieșiri): DVI-I x 1, DisplayPort x 1, Audio mini-jack x 1, RS232 x 1, External speaker jack (L/R) x 1, IR pass through x 1
 • Port de blocare Kensington

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.