Surorile gemene Ana si Maria Stratulat s-au remarcat in mod deosebit in show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu”, show-ul care debuteaza sambata la Kanal D,...

gemenele StratulatSurorile gemene Ana si Maria Stratulat s-au remarcat in mod deosebit in show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu”, show-ul care debuteaza sambata la Kanal D, nu numai prin asemanarea izbitoare si frumusete, dar si prin farsa pe care i-au pus-o la cale amfitrionului show-lui. Cele doua fete din Braila au reusit sa il puna in incurcatura pe Botezatu si chiar sa il faca sa isi iasa din minti la una dintre probe.

Catalin ne-a pus o intrebare,  ca sa ne incerce. Ne-a zis ceva de genul: <<Stiti ca doar una va merge mai departe. Si ne-a intrebat care dintre noi va fi aceea. Eu i-am raspuns: <<Ana>>, pentru ca ea isi doreste foarte mult asta. El a vrut sa ma provoace si m-a ales pe mine. Dar si eu il voi provoca pe el si il voi pacali!”, a povestit Maria.

Gemenele  si-au schimbat intre ele hainele, astfel incat Maria “a devenit” Ana, iar Ana “a devenit” Maria.

Fetele, care sunt eleve in clasa a XII-a, au povestit ca au mai facut o astfel de “combinatie” la ora de istorie, fara ca doamna profesoara sa se prinda.

Eu stiu ca intre gemene exista o legatura foarte stransa, stiu emotia dintre voi, dar, din pacate, doar una merge mai departe! A fost nevoie sa va despart pe simplul criteriu al prestatiei”, le-a spus Botezatu celor doua surori.

Daca a cazut sau nu Catalin Botezatu a cazut in plasa celor gemene, veti afla  urmarind emisiunea “Supermodels by Catalin Botezatu ”, a carei premiera va fi difuzata sambata, 7 februarie, de la 21.30, la Kanal D!

Show-ul, care va fi difuzat in fiecare sambata si duminica, de la 21:30, la Kanal D,  combina provocarile unui concurs de televiziune cu stralucirea vietii de model.

Aspirantii la titlul de Supermodel – baieti si fete – nu sunt doar manechine pe catwalk, ci trebuie sa dovedeasca faptul ca au charisma si determinarea necesare pentru a cuceri lumea showbiz-ului si publicul. Nu de putine ori, Catalin Botezatu ii supune pe concurenti la adevarate teste de curaj si vointa, in situatii limita.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.