Dezvoltatorul imobiliar Skanska și compania de HR Adecco România au semnat un contract de închiriere pentru un spațiu de 920 metri pătrați în clădirea...
Green Court BucharestDezvoltatorul imobiliar Skanska și compania de HR Adecco România au semnat un contract de închiriere pentru un spațiu de 920 metri pătrați în clădirea B a complexului Green Court Bucharest. Adecco România, lider al pieței de HR și membru al Adecco Grup, lider mondial în furnizarea soluțiilor de HR, își va muta sediul în iunie 2015. Prin această nouă mutare, gradul de ocupare al clădirii B este de 18%. Tranzacția a fost intermediată de Jones Lang LaSalle.

„Suntem încântați să urăm bun venit unei alte companii de renume în Green Court Bucharest și suntem onorați că au ales proiectul nostru pentru noul lor sediu. Noi construim clădiri de birouri adaptate nevoilor chiriașilor noștri, pentru ca aceștia să aibă beneficii pe termen lung, cum ar fi un mediu de lucru productiv și angajați fericiți, sănătoși și creativi . Aș dori să mulțumesc Adecco pentru încrederea acordată și pentru colaborarea de succes de-a lungul acestui proces,’’, a declarat Marcin Łapiński, Președintele Skanska Property Romania.

Cei 920 metri pătrați închiriați de Adecco România vor găzdui sediul companiei, dar și o agenție de recrutare.

Green Court Bucharest este format din 3 clădiri de birouri cu o suprafata totală de 52.000 metri pătrați. Clădirea B va avea 18.000 metri pătrați, 12 etaje supraterane şi 3 nivele subterane cu 315 locuri de parcare. Finalizarea construcției este programată pentru al doilea trimestru din 2015.

Green Court Bucharest oferă numeroase soluții sustenabile pentru a minimiza amprenta clădirii asupra mediului înconjurător și pentru a reduce semnificativ costurile operaționale. Tehnologiile moderne eficiente din punct de vedere energetic,  precum fațada dublă și sistemele de iluminat echipate cu senzori de mișcare și de intensitate, vor garanta un mediu de lucru confortabil. Locurile de parcare speciale și facilitățile pentru biciclete, curtea interioară cu acces gratuit la Wi-fi și prizele de încărcare pentru mașinile electrice vor fi, de asemenea, la dispoziția chiriașilor.

Skanska România este un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile creșterii economice și stimulării afacerilor. Compania şi-a început activitatea în România în anul 2011 și face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții. Proiectele Skanska România oferă spații de birouri realizate la cele mai înalte standarde de calitate în locații cheie care asigură atât succesul cât și satisfacția clienților și a investitorilor. Toate proiectele dezvoltate de Skanska România vor  parcurge  procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficienței energetice optime și ale asigurării unui mediu de lucru superior .

Adecco România este liderul pieței locale de HR, cu 17 birouri în 14 orașe. Cota de piață a companiei este de 23%, aceasta oferind servicii unui număr zilnic de 300 de clienți. Cu peste 1300 de amplasamente permanente pe an, Adecco România oferă servicii de Permanent Placement( recrutare și selecție), Misiuni temporare / Freelance , Outsourcing / Management de proiect , Recrutare în masa, Salarizare, On site, Centrul de Evaluare, și Plasarea Personalului Disponibilizat .

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.