Se anunță o primăvară înfloritoare! Acesta a fost mesajul cu care C&A România și-a întâmpinat invitații la evenimentul de lansare a colecției Primăvară 2015....

C&A_Primavara_2015 (2)Se anunță o primăvară înfloritoare! Acesta a fost mesajul cu care C&A România și-a întâmpinat invitații la evenimentul de lansare a colecției Primăvară 2015.

Apartamentul RUrban (by Poem Boem) s-a transformat preț de câteva ore într-o veritabilă casă C&A. Amenajată precum un spațiu plin de viață, locuit de către o clientă C&A, stiliști, blogeri și specialiști din industrie au putut descoperi direct din șifonierele ei, pe acorduri de pian, propunerile brandului pentru noul sezon. Acest setup a avut menirea de a sublinia încă o dată crezul C&A – acela că trebuie sărbătorit obișnuitul cotidian pentru a putea fi transformat în extraordinar.

Colecția C&A Primăvară 2015 oferă o gamă foarte variată de ținute înfloritoare inspirate de natură, îndemnând astfel femeia să strălucească din interior spre exterior. Ținutele propuse de C&A au un puternic touch de streetstyle – elementul relevant în peisajul contemporan al trendurilor, pentru femeia modernă.

Fie că vorbim despre o iubitoare a mării și a plajei, sau despre o fană a festivalurilor și escapadelor de weekend, femeia își va găsi în noua colecție C&A Primăvară 2015 ținute potrivite pentru orice ocazie. Inspirate de trendurile noului sezon, temele cheie în viziunea C&A sunt:

C&A_Primavara_2015 (3)All aboard inspirată de albastrul cerului de vară, dar și de bleumarinul mării, această temă stilistică surpinde denimul – cel mai bun prieten al femeii – combinat cu tricouri imprimate și jachete de culoare roșu aprins, în ținute relaxate care pot evidenția și cea mai mică urmă de bronz. Este unul dintre cele mai în vogă trenduri ale sezonului.

Blossoming – colecția C&A Primăvară 2015 aduce o sumedenie de imprimeuri florale cu care femeia se poate asorta peisajului colorat al verii. Ținutele feminine create de o rochie maxi și sandale cu aplicații,sau cele dintr-o rochie scurtă din dantelă spartă sunt perfecte pentru a scoate în evidență primele tonuri de bronz. O jachetă în nuanțe pastel și o pereche de slip on, creează un look jucăuș și foarte comod.

The Getaway – este tema care te va ajuta să-ți pregătești bagajele pentru o escapadă de weekend sau pentru o vacanță la plajă. Piesele văratice pot fi combinate între ele, pentru a crea ținute potrivite atât unei plimbări pe faleză cât și unei petreceri.

New Cool – această propunere stilistică are tot ce ai nevoie pentru a evindenția latura rebelă a personalității unei femei: jachete biker, topuri statement, jeans skinny cu aspect decolorat și accesorii precum rucsacii din piele ecologică, pantofii slip on și bijuteriile bold.

Geek farmer – inspirată de viața la țară, acest trend evidențiază piesele brodate, detaliile prețioase și denimul prespălat. Elementele cheie pentru acest stil sunt salopetele din jeans, bluzele vaporoase și feminine, dar și imprimeul floral.

Spring Break –  Propunerile din aceasta temă au puternice valențe din moda anilor 50 și 80: blugi cu talie înaltă, cămăși în carouri, combinații de alb cu negru și diverse modele de pantofi slip-on, tricouri scurte, bretelele și bentițele sunt cele mai reușite alegeri pentru un look tineresc și fresh.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.