Deși luna februarie este abia la început, cei de la Samsung și-au pregătit din timp lansarea următoarei generații de sartphone-uri Galaxy S și a...
Galaxy s6 teaserDeși luna februarie este abia la început, cei de la Samsung și-au pregătit din timp lansarea următoarei generații de sartphone-uri Galaxy S și a trimis invitațiile pentru evenimentul de prezentare care va avea loc “aproape” de  Mobile World Congress (MWC) de la Barcelona (care va avea loc în intervalul 2-5 martie).

Și cum nu putea să lipsească puțin teasing, suficient pentru a ține presa internațională cu ochii pe următoarele mișcări ale companiei, și pentru a ține subiectul cald încă o lună de zile, Samsung a ilustrat invitația cu o fotografie în care apare o siluetă destul de interesantă și ciudată.

Și apare întrebarea: va avea noul Samsung Galaxy S6 ecran curbat, sau va fi curbat în întregime? Nu ar fi primul smartphone de acest gen. LG are deja un telefon inteligent curbat, iar Samsung și-a prezentat anul trecut Note Edge-ul, care are și un mic ecran pe partea dreaptă care poate funcționa independent de display-ul principal.

Gadget trends: LG G Flex 2, prezentat oficial la CES 2015

Rămâne de văzut care este noutatea pe care Samsung o va aduce în flagship-ul din acest an, mai ales că trebuie să găsească o nouă metodă de a se bate cu iPhone-ul celor de la Apple.  Așa că ne așteptăm la ceva WOW! Sperăm să nu fim dezamăgiți. 

Gadget rumors: următorul Edge al lui Samsung ar putea avea display-uri pe ambele laturi

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.