Operatorul de telefonie RCS & RDS lansează astăzi, 2 februarie, o ofertă specială pentru clienţii noi, persoane fizice, care îşi portează numărul de telefon...
logo rcsOperatorul de telefonie RCS & RDS lansează astăzi, 2 februarie, o ofertă specială pentru clienţii noi, persoane fizice, care îşi portează numărul de telefon în reţeaua Digi Mobil, valabilă până la 31 martie 2015.

Oferta este disponibilă persoanelor care nu beneficiază în prezent de servicii fixe, Digi Net şi Digi TV şi contractează unul sau mai multe abonamente din gama Optim Nelimitat pe o perioadă de 12 sau 24 de luni.

Astfel, utilizatorii care îşi portează numărul de telefon în reţeaua Digi Mobil şi optează pentru două abonamente Optim Nelimitat vor plăti 6 euro/lună (TVA inclusă) per abonament şi 8 euro/lună (TVA inclusă), pentru un singur abonament contractat. Oferta este disponibilă în perioada 02 februarie – 31 martie 2015.

Mai mult, abonaţii existenţi Digi Mobil care şi-au portat anterior numărul de telefon în reţeaua companiei şi nu au servicii fixe Digi Net şi Digi TV contractate, vor beneficia automat de noile tarife, în funcţie de numărul de abonamente Optim Nelimitat contractate. Reducerea la abonament se va regăsi in facturile clienţilor existenţi începând din luna martie.

Clienţii Digi Mobil pot achiziţiona şi telefoane mobile cu plata integrală sau în rate, la cele mai accesibile prețuri. Utilizatorii care doresc să beneficieze de această ofertă trebuie să se prezinte într-un punct de prezență RCS & RDS, sau într-unul din noile magazine Digi, în perioada 02 februarie – 31 martie 2015.

Servicii DIGI

Tarif abonamente Optim Nelimitat (euro, TVA inclusă/lună)

1 abonament Optim Nelimitat

De la 2 până la 4 abonamente Optim Nelimitat

Digi Net și Digi TV (Cablu sau Satelit)

5

4

Digi Net sau Digi TV (Cablu sau Satelit)

7

5

Niciun serviciu fix Digi TV sau Digi Net

8*

6 *

*preţul abonamentului Optim Nelimitat este valabil doar la portarea numărului de telefon în reţeaua Digi Mobil

Abonamentul Optim Nelimitat  include convorbiri nelimitate în orice rețea națională și în rețele internaționale, internet mobil nelimitat în rețeaua proprie și 100 MB/lună pentru date în roaming național, pe care clienții îi pot utiliza gratuit.

Abonații RCS & RDS la serviciile Digi Net și Digi TV care achiziționează un abonament Optim Nelimitat, plătesc 5 euro/lună (TVA inclusă), iar la al doilea abonament achiziționat vor plăti 4 euro/lună (TVA inclusă).

Abonații companiei la unul dintre serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit care contractează doar un abonament Optim Nelimitat, plătesc 7 euro/lună (TVA inclusa), iar la încheierea celui de-al doilea abonament, vor achita doar 5 euro/lună (TVA inclusa) pentru fiecare abonament în parte.

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii în Romania, Ungaria, Cehia, Spania şi Italia. Compania este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit, dar şi unul dintre furnizorii principali  de servicii de telefonie fixă si mobilă, internet mobil precum și servicii  de conţinut video la cerere.

Prin divizia Digi Business, clienții persoane juridice beneficiază de soluții integrate de telecomunicații și beneficiază de calitatea și siguranța serviciilor marca Digi, dar și de consultanță și asistență permanentă. Compania deţine singura televiziune de stiri în format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 şi 3, care difuzează cele mai importante competiţii sportive din România şi din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, un canal de muzică, Utv.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.