O noua colectie de hamuri semnate Alexandra Abraham, propune accesorii atipice, care iti vor redesena tinutele si de ce nu, silueta. Create cu atentie...

Alexandra AbrahamO noua colectie de hamuri semnate Alexandra Abraham, propune accesorii atipice, care iti vor redesena tinutele si de ce nu, silueta. Create cu atentie la detalii si fara a face rabat de la calitate, hamurile Alexandra Abraham sunt accesoriile ce insufletesc orice tinuta simpla, transformand-o intr-un obiect de arta purtabil.

Hamurile Alexandra Abraham decupeaza o tinuta monocrom adaugand un plus de grafism, de imaginatie si de farmec. Liniile jucause, texturile delicate si vibrante, creaza forme sofisticate, ferme, un neobisnuit ce transforma hamurile colectiei FW 2014/15 in armuri seducatoare, accesorii ce ofera siguranta si forta femeii ce se reinventeaza constant.

Aceasta colectie este de asemenea disponibila si in varianta digitala ca parte a aplicatiei Covet Fashion, alaturi de brand-uri ca: Rebecca Minkoff, Rachel Zoe, French Connection, Joie, J Brand, Zimmermann, Cynthia Rowley, BCBG Max Azria, Nicole Miller.

Creata pentru Android, aplicatia (1,6 milioane vizitatori unici/luna si peste 300 mii unici/ zi), permite utilizatorului sa creeze propriul styling alegand articole vestimentare existente in aplicatie cu posibilitatea achizitionarii lor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.