Cunoscutul om de afaceri, designer și fondator al brandului de îmbrăcăminte omonim, Thomas Jacob Hilfiger îşi va publica memoriile la Ballantine Books, o editură a...
tommy hilfigerCunoscutul om de afaceri, designer și fondator al brandului de îmbrăcăminte omonim, Thomas Jacob Hilfiger îşi va publica memoriile la Ballantine Books, o editură a Random House. În carte, Hilfiger va povesti despre copilărie şi anii săi de formare, originile sale în industria modei, dar şi despre impedimentele intâlnite, triumful şi determinarea sa, care  l-au condus spre construirea unui brand global ce valorează miliarde de dolari şi reprezintă un stil de viaţă.

Drepturile de autor au fost negociate de către Jennifer Tung, VP, Editorial Director Nonfiction la Ballantine, împreună cu Alina Cho, editor-at-large Ballantine, şi Jon Ehrlich de la GISPC. Publicarea este programată pentru toamna 2015, care coincide cu a 30-a aniversare a brandului Tommy Hilfiger.

La 63 de ani, Hilfiger este cunoscut pentru clasicul stil all-american, care îmbină cultura pop cu stilul de viaţă preppy de pe Coasta de Est. Crescut în Elmira, NY, al doilea din cei nouă copii, el a deschis un mic lanţ de magazine de îmbrăcăminte în 1969 în timp ce era încă în liceu.

Tommy Hilfiger a lansat brandul de modă ce îi poartă numele în 1985, iar brandul s-a extins rapid, incluzând womenswear, Hilfiger Denim, kidswear, accesorii, parfumuri, decoraţiuni pentru casă, şi alte categorii. În anii 1990, el a fost unul dintre primii designeri ce au combinat moda şi celebritatea, sponsorizând turneele legendelor rock, cum ar fi The Rolling Stones, şi ale unor muzicieni precum Lenny Kravitz, David Bowie şi Beyoncé, în inconicele  sale campanii publicitare. În 2012, Consiliul Fashion Designers of America l-a onorat cu “Premiul Geoffrey Beene pentru Întreaga Carieră”.

“Reflectând la experienţele mele în industria modei din ultimii peste 30 de ani, a fost un adevarat “wild ride”, plin de momente ce mi-au definit atât cariera cât şi viaţa mea personală”, a spus Hilfiger. “Întotdeauna am crezut că ce e mai bun urmează să vină, dar de departe pot spune ca a fost aventura vieţii.”

Ballantine Books este o editură a Random House, divizie a Penguin Random House, cea mai mare companie de comerţ cu carte din lume, a cărei societate-mamă este Bertelsmann AG.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.