Mitul femeii ideale, cu dimensiuni de 90-60-90 si 1,80cm inaltime pare a fi de domeniul trecutului. Designerii incep sa prefere drept manechine, pentru sedintele...

foto danielvrabioiuMitul femeii ideale, cu dimensiuni de 90-60-90 si 1,80cm inaltime pare a fi de domeniul trecutului. Designerii incep sa prefere drept manechine, pentru sedintele lor foto, femei normale si expresive, care sa le inteleaga creatiile. Unul dintre acesti designeri este si Cristina Cernei, care a realizat recent o sedinta foto, cu cateva tinute reprezentative, folosind ca si modele femei obisnuite.

Cele mai frumoase femei sunt cele normale, cele care reusesc sa imbine o viata profesionala bogata, cu o viata de familie frumoasa. Femeile de cariera sunt cele pe care le targetez, in primul rand, astfel incat m-am gandit ca este o ideea buna sa le folosesc si in promovarea hainelor pe care le creez”, a argumentat designerul Cristina Cernei.

Mai mult decat atat, Cristina Cernei a pregatit si un concurs, care va incepe pe data de 4 februarie, prin care sa descopere si mai multe femei de cariera care pot sa faca modeling pentru brandul Cernei.

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook Fusion by Cernei: https://www.facebook.com/FusionByCernei

Explicatii foto:

Fotograful Daniel Vrabioiu e cel care le-a surprins pe fete in locatia Cernei,de pe strada Sperantei nr 30.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.