Travel trends: alte 10 superbe “rooms with a view”….şi inspiraţie pentru luna de miere! – Galerie foto Travel trends: alte 10 superbe “rooms with a view”….şi inspiraţie pentru luna de miere! – Galerie foto
Trebuie să o recunoaştem: camera în care suntem cazaţi face, de cele mai multe ori, diferenţa dintre o vacanţă de vis şi una ratată.... Travel trends: alte 10 superbe “rooms with a view”….şi inspiraţie pentru luna de miere! – Galerie foto
Six Senses Con Dao Resort, Vietnam, 690 dolari/noapte

Six Senses Con Dao Resort, Vietnam, 690 dolari/noapte

Trebuie să o recunoaştem: camera în care suntem cazaţi face, de cele mai multe ori, diferenţa dintre o vacanţă de vis şi una ratată. Însă cum ar fi să ne uităm pe fereastră şi să vedem aceste peisaje minunate? E clar, ne-am simţi ca-n paradis! Oceane nesfârşite, piscuri măreţe, adevărate oaze de linişte în care putem admira tot ceea ce are mai frumos de oferit natura.

Iar dacă introducem în ecuaţie şi un sejur pentru luna de miere, totul trebuie să fie la superlativ.

Avem, aşadar, nevoie de locul perfect în care ne putem relaxa şi în care putem petrece câteva zile minunate alături de jumătatea noastră mai bună.

O astfel de escapadă, în care beneficiem de luxul pe care îl oferă aceste proprietăţi şi de priveliştile lor fenomenale, vine la pachet şi cu nişte costuri puţin mai….piperate.  Experienţa, însă, va fi de neuitat!

Travel trends: 10 cele mai frumoase “rooms with a view” – Galerie foto!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.